Ana Maria Mitić in Sanja Grohar: Ena skrivala, druga razkrila

19. 9. 2018 | Vir: Lady
Deli
Ana Maria Mitić in Sanja Grohar: Ena skrivala, druga razkrila (foto: Žiga Culiberg)
Žiga Culiberg

Nosečnost je za vsako žensko drugačna izkušnja, vsaka jo doživlja po svoje, zato je tudi to, kako veselo novico razkriti javnosti, povsem v rokah posameznice, sploh kadar gre za znane osebe. Prejšnji teden sta novico o naraščaju vsaka po svoje razkrili tudi igralka Ana Maria Mitić in modna blogarka Sanja Grohar.

Ana Maria je nosečnost pred budnim očesom javnosti skrivala do samega konca, ko je prijatelje v jutranjih urah pričakalo SMS-sporočilo, da se je družinici malce pred predvidenim rokom pridružil nov član, ki sta ga s partnerjem Luko poimenovala Lev. Sprva je marsikdo mislil, da gre za potegavščino, saj niti nekateri njeni prijatelji niso vedeli za veselo pričakovanje, vendar je Ana Maria svojo materinsko vlogo potrdila tudi s fotografijo na Instagramu, kjer je objavila slavnostni zajtrk iz ljubljanske porodnišnice. Isti dan je nacionalna televizija tudi uradno sporočila, da bo njeno mesto v kvizu Kdo bi vedel prevzela stanovska kolegica. "Kdo bi vedel se z novo sezono in novo kapetanko vrača na male zaslone. V zabavni oddaji o zmagovalcu ne odloča zgolj znanje. Pomembni so predvsem ugibanje, sklepanje, pogovor in duhovitost. Da je pot do cilja res zabavna, še dodatno poskrbi humorna ekipa kviza – voditelj Saša Jerković ter kapetani Miha Brajnik, Matjaž Javšnik in Tilen Artač, Ano Mario Mitić, ki se bo posvetila novi vlogi v življenju, pa bo v jesenski sezoni nadomestila Urška Vučak Markež," so potrdili njeni delodajalci, zgovorna pa je tudi fotografija, s katero je razkrila svoj nosečniški trebušček.

Za popolnoma drugačen pristop in razkritje lepe novice pa se je odločila nekdanja pevka, misica, danes pa uspešna blogarka Sanja Grohar Ković, ki je pred dnevi večno zvestobo svojemu možu Mateju obljubila na idilični lokaciji v Žički kartuziji. Nevesta je blestela v glamurozni poročni obleki, pod katero je skrivala presenečenje, ki ga je z javnostjo delila šele nekaj dni pozneje na poročnem potovanju v Grčiji. Na Kreti se je namreč fotografirala ob sončnem zahodu in razkrila, da v njej že skoraj šest mesecev raste novo življenje, zaradi česar se bodoča starša počutita blagoslovljeno. Tudi iz našega uredništva obema čestitamo in jima želimo čim več lepih družinskih trenutkov.

Besedilo: Anja P. Kontrec // Fotografije: Žiga Culiberg, Instagram, osebni arhiv

Novo na Metroplay: Matej Zemljič o zakulisju snemanja, dojemanju igralstva in stvareh, ki mu pomenijo največ