Ana Maria Mitić je huda mačka, pokazala je hlače, ki jih boste hotele imeti tudi ve, v njih je videti fantastično!

Ana Maria Mitić je huda mačka, pokazala je hlače, ki jih boste hotele imeti tudi ve, v njih je videti fantastično! (foto: Aleksandra Saša Prelesnik) Aleksandra Saša Prelesnik
20. 9. 2021

Postavna in modna. To so besede, ki se nam najprej prikradejo v misel ob pogledu na priljubljeno voditeljico in igralko, ki se je preizkusila tudi v stand-upu.

Ana Maria Mitić je že vrsto let znani obraz. V tem času je izoblikovala svoj modni slog, ki sicer sledi trendom, a je še vedno zaznamovan z njeno osebnostjo. Tokrat je pokazala, kaj je izbrala za sprehod po mestu.

Gre za kombinacijo, v kateri je nadvse samozavestna - temno modre hlače je kombinirala z belo bluzico brez rokavov in temno obrobo, zraven pa je obula udobne sandale, ki ji omogočajo prožen korak. Njeni dolgi lasje so zravnani in razpuščeni, to pa je pričeska, ki ji res lepo pristoji.

"Ta prava "Instagramerka", na sprehodu po mestu. Moja galerija ni lepotno tekmovanje,  moji selfiji so iz trenutnega navdiha in vedno z namenom navdušiti nad življenjem, prikazati realno sliko in poizvedeti, kako ste vi," je med drugim zapisala ob lepem prizoru, ki je navdušil njene sledilce. Ti so ji to jasno dali vedeti s prijaznimi komentarji in številnimi všečki.

Ana Maria je po rojstvu sinčka Leva izgubila precej kilogramov in oblikovala svojo postavo, ki je zdaj vitka in čvrsta. Rada uživa v dobri hrani, a je v svoje življenje uvedla tudi telovadbo, ki ji pomaga ohranjati zdravje in vitkost. S tem je nadvse zadovoljna, kar se ji pozna tudi navzven, kajne?

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Maria Mitic (@mamamaria.si)

Priporočamo