Ana Maria Mitić je sinu poslala ganljivo sporočilo ob njegovem rojstnem dnevu, tako ponosna mama je

Ana Maria Mitić je sinu poslala ganljivo sporočilo ob njegovem rojstnem dnevu, tako ponosna mama je (foto: mediaspeed.net) mediaspeed.net
9. 9. 2021

Pred kratkim je njen Lev praznoval rojstni dan, mamica pa je bila ob tem nadvse ponosna.

Ana Maria Mitić je - če sodimo po objavah na družbenem omrežju - svojemu sinčku pripravila lepo praznovanje. Torta vsekakor ni manjkala in je očitno bila zelo okusna.

"5.9. - sam si je izbral ta datum, pred rokom. Valda, malo drame mora bit!
Moje sonce, moj svet. Čudoviti fantek, ki iz dneva v dan preseneča s svojo iskrivostjo, dojemljivostjo, prikupnim nasmehom in globokimi očmi. Dal mi je najlepše vpoglede v globine moje notranjosti in neizmerno moč, pred tremi leti pa prav častitljiv naziv: Mama. Hvala za vse, kar si, dragi Lev," je ob sinovem rojstnem dnevu ponosno zapisala Ana Maria.

Verjamemo, da se je njen Lev lepo zabaval v družbi svojih najbližjih, naša stendaperka in vplivnica Ana Maria pa je zagotovo poskrbela za nepozabno rojstnodnevno doživetje. Njeni sledilci so se odzvali na objavo in Levu zaželeli vse najboljše, tako kot njegovi mamici, ki na vsakem koraku pokaže, da ji njen sin pomeni največ na svetu ter da mu bo vedno stala ob strani.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Maria Mitic (@mamamaria.si)