Ana Maria Mitič o ekipi kviza Kdo bi vedel: "Premagam jih v dekolteju!"

Ana Maria Mitič o ekipi kviza Kdo bi vedel: "Premagam jih v dekolteju!" (foto: Žiga Culiberg) Žiga Culiberg
Vir: Lady
4. 10. 2017

Ekipa, ki nam bo ob sobotah spet postregla z uro dobre originalne zabave, je dobila še žensko moč. "Vse poletje sem pridno telovadila in jedla lubenice za bolj sijoč videz, zdaj pa so studijska druženja pred nami," pravi vedno nasmejana Ana Maria Mitič, ki se bo skupaj s Silvijo Jovanović pridružila družinskemu kvizu, ki je v spomladanski sezoni pred male zaslone privabil rekordno število gledalcev.

Sobotni večeri bodo od oktobra rezervirani za dobro uro originalne zabave, za kar bo poskrbela izjemna in okrepljena ekipa kviza Kdo bi vedel. Kapetanom Mihu Brajniku, Matjažu Javšniku in Tilnu Artaču se bo pridružila Ana Maria Mitič: "Vse fante dobro poznam in si upam z vsakim izmed njih tudi neustrašno pomeriti v težkih vprašanjih – sicer so vsi močni in pametni, ampak v dekolteju jih pa premagam. (smeh) Vse poletje sem pridno telovadila in jedla lubenice za bolj sijoč videz, zdaj pa so studijska druženja pred nami. Zelo se veselim sodelovanja, saj je celotna ekipa vrhunska, se pa strinjam, da je res potrebovala ženske moči."

Mariu bo pomagala mama Silvija

Pomoč pa bo v laboratoriju dobil tudi znanstvenik, ki ga igra Mario Ćulibrk. Praktične nasvete bo namreč delila tudi njegova 'mama' Silvija Jovanovič: "Vsake nove izkušnje se veselim iskreno kot otrok in tako je tudi s to vlogo. Svojo neusahljivo radovednost, slo po raziskovanju in ustvarjalnosti sem začinila z igrivostjo in jo posula z željo, da bodo gledalci uživali v malo 'drugačni' mami, ki se skriva v vsakomer od nas.

V moški tim sem vstopila mirno in pogumno, pri tem mi je pomagal moj notranji moški, ki je nor na zabavo in laboratorije. (smeh) Ne morem mimo tega, da so mi bile v izdatno podporo tudi ženske iz ekipe, ki so z urednico na čelu prave male amazonke, ko gre za priprave, organiziranost, iznajdljivost in hitro ukrepanje. Občutek imam, da je tudi moški del ekipe užival in se zabaval v moji družbi, tako kot sem opazila, da uživajo, ko delajo z Mariem. In tako sva si s 'sinom' bila zdrava konkurenca, zmagovalni tim, ki bo morda v prihodnosti še kaj zabavnega ustvaril. Kdo bi vedel ..." (smeh) Edinstven, enostaven in predvsem zabaven družinski kviz ponuja mešanico komedije, znanja ter napete igre za lepe nagrade, ki jih dobi občinstvo v studiu.

Besedilo: Eva Jandl