Ana Maria Mitić pokazala svojega srčnega izbranca in povedala kaj skupaj najraje delata

Ana Maria Mitić pokazala svojega srčnega izbranca in povedala kaj skupaj najraje delata (foto: Primož Predalič) Primož Predalič
25. 11. 2019

Ana Maria Mitić priznava, da so trenutki v dvoje bolj redki v zadnjem času.

"Odkar sva starša, večeri niso več samo za naju, predvsem sva raje z Levom, kot pa da bi se izgubljala po dogodkih in planirala večerje. Imava pa zlate dedke in babice, ki nama takole podarijo kakšno soboto. Današnja je čisti praznik! Zakaj? Ker je čisti luksuz samo peljati se, v miru klepetati, vzeti si čas za dvojino in poslušati radio. Morala sem obeležiti ta dnevni zmenek s fotografijo," je na svojem Instagram profilu zapisala Ana Maria Mitić.

Ana Maria priznava, da je po rojstvu sina Leva vse prilagojeno njemu in da zdaj le še redko najde čas, ki ga lahko posveti samo sebi ali pa samo svojemu partnerju. Zdaj je potrebno veliko več organizacije, a ne skriva, da jo materinstvo zelo osrečuje.

Ana Maria je lani prvič postala mamica, nosečnost je skrbno skrivala, zato je številne presenetila, ko je povedala, da je rodila čudovitega malega princa Leva.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

DAYDATE! 😍 Odkar sva starša, večeri niso več samo za naju, predvsem sva raje z Levom, kot pa da bi se izgubljala po dogodkih in planirala večerje. Imava pa zlate dedke in babice, ki nama takole podarijo kakšno soboto. Današnja je čisti praznik! 🏆👍🏼🎉 Zakaj? Ker je čisti luksuz samo peljati se, v miru klepetati, vzeti si čas za dvojino in poslušati radio. Morala sem obeležiti ta dnevni zmenek s fotko, @lkegineering se je maksimalno potrudil pri poziranju, jaz pa pri happiness managementu 😎 Naj bo tudi vaša sobota prijetna, posebna in ljubeča ✨ #liveforthemoment #happy #couple #familylife #carselfie #mrgo #diva #drivealong #love #nofilter #notrouble #smile #saturyay #mothersofinstagram

A post shared by Ana Maria Mitic (@mamamaria_si) on