Ana Maria Mitić povedala, da jo sin vsak dan spravi na kolena

Ana Maria Mitić povedala, da jo sin vsak dan spravi na kolena (foto: Aleksandra Saša Prelesnik) Aleksandra Saša Prelesnik
28. 11. 2019

Slovenska voditeljica in stand up komičarka Ana Maria Mitić je odkrila vse "radosti" materinstva, ki jih doživlja vsak dan.

"Jaz pa grem na kolena! In to vsak dan večkrat. Moj ljubi gremlin (beri otrok) je gurman in s tem mislim, da ima hrano res rad. To pomeni, da si jo najprej tlači v usta z vilicami, žlico in z rokami. Če je dobro, si jed razmaže po vsej glavi, vključno z lasiščem, potem pa poskrbi, da tudi pes pride do prigrizka. In jaz veselo pomijem jedilnik s tal. Zastonj rekreacija! Športno gospodinjenje je nova joga. Sem si naštimala še tak nebeški sij, pa en filterček čez udarila, da se res lahko počutim kot kraljica," je duhovito zapisala Ana Maria Mitič in pokazala vse radosti materinstva.

Ana Maria Mitič je lani prvič okusila čare materinstva, ko je povila sina Leva. Nosečnost je skrbno skrivala pred mediji in številne presenetila, ko je objavila rojstvo sina.

Kljub temu, da je materinstvo pravi veseli tobogan, Ana Maria ne skriva, da ji je nova vloga pisana na kožo in da prav ničesar ne bi spremenila v svojem življenju.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jaz pa grem na kolena! In to vsak dan večkrat 😄🏋🏻‍♀️😆 Moj ljubi gremlin (beri otrok) je gurman in s tem mislim, da ima hrano RES rad. To pomeni, da si jo najprej tlači v usta z vilicami, žlico in z rokami. Če je dobro, si jed razmaže po vsej glavi, vključno z lasiščem, potem pa poskrbi, da tudi @betty_lhasadog pride do prigrizka 🙈 In jaz veselo pomijem jedilniks tal. Zastonj rekreacija! Športno gospodinjenje je nova joga.😄🏆👍🏼😎 Sem si naštimala še tak nebeški sij, pa en filterček čez udarla, da se res lahko počutim kot kraljica 🤩🏋🏻‍♀️🎉 #mothersofinstagram #happy #lifestyle #domacica

A post shared by Ana Maria Mitic (@mamamaria_si) on