Ana Maria Mitić povedala sladko grenko resnico o sinu, ki bo mnogim še kako blizu

18. 10. 2022
Deli
Ana Maria Mitić povedala sladko grenko resnico o sinu, ki bo mnogim še kako blizu (foto: Aleksandra Saša Prelesnik)
Aleksandra Saša Prelesnik

Voditeljica, stand up komičarka, pevka in igralka Ana Maria Mitić se vse bolj zaveda, da dnevi tečejo tako zelo hitro, da bo njen sinček kar čez noč odrasel in zapustil domače gnezdo.

Ana Maria Mitić nikoli ni skrivala, da je usklajevanje materinstva in kariere precej naporno, a kljub temu ne bi za nič na svetu zamenjala vsega tega, kar je v preteklih letih preživela in doživela.

Preberite še: Tanjo Žagar z Mikijem Šarcem v mestu redko vidimo, zato so prizori z vozičkom še bolj ljubki

Nedavno pa je na svojem Instagram profilu povedala, kako zelo ji je lepo, ko s sinom Levom skupaj preživljata prosti čas, a obenem priznala, da jo tudi malo stiska, ker se zaveda, da bo vse to še prehitro minilo.

Preberite še: Našli smo redke skupne fotografije Ane Tavčar z bivšim možem pred ločitvijo, zares romantični prizori

"Junaki Hulk, ActionMan, CaptianAmerica in SpiderMan, so že popadali od dvoboja z mandarino. 1:0 za Leva, ki, na veliko mamino srečo, raje izbere sadje, kot pa sladkarije. 😇 Ob veseli igri sem polna skrbi, ali bomo šli zdravi čez teden, da se sploh ne uspem do polnosti veseliti - sploh, ker že zdaj vem, da bom čez nekaj let vse to pogrešala," je na Instagramu zapisala Ana Maria Mitić.

Ana Maria Mitić je tako o sinu povedala sladko grenko resnico, ki jo bodo prav gotovo začutile mnoge mamice, ki so verjetno v podobni situaciji, kot naša znana voditeljica.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Maria Mitic (@mamamaria.si)