Ana Maria Mitić razkrila nosečniški trebušček, za katerega nihče ni vedel

Ana Maria Mitić razkrila nosečniški trebušček, za katerega nihče ni vedel (foto: Aleksandra Saša Prelesnik) Aleksandra Saša Prelesnik
22. 5. 2020

Voditeljica in stand up komičarka Ana Maria Mitić je svojo nosečnost zelo dobro skrivala.

"Tole je bilo junija 2018. Festival GodiBodi na Ljubljanskem gradu, nastopila sem s skupino Nula Kelvina. 9 mesecev noseča. Res se mi ni videlo. In res nihče ni vedel! Jaz in moja mala skrivnost pa sva se nevede tako za res nepredvideno doooolgo časa poslovila od odrov," je ob fotografiji iz arhiva na svojem Instagram profilu zapisala Ana Maria Mitić.

"Glede na situacijo sploh ne vem, a še kdaj bo tako. Ne samo zaradi korone in njenega velikega udarca showbiznisu, ampak ker sem se tudi sama v tem času precej spremenila. Nisem tak sentimentac, da bi vsako nedeljo pregledovala fotke za nazaj, danes pa je, kot kaže, tak dan. Naj bo! Lepo je bilo! In še bo! Tako, ali pa drugače. Tukaj smo, živi, zdravi."

Ana Maria Mitić je svojo prvo nosečnost zares dobro skrivala in se nemalo presenetila, ko je javnosti razkrila, da je postala mamica in prvič v življenju okusila čare materinstva.

Danes je ponosna mamica malega Leva, ki je vsak dan večji, svojo zasebnost pa dobro skriva in malega princa nič kaj ne izpostavlja po medijih.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#tbt ! 🤩 Tole je blo junija 2018. Festival GodiBodi na Ljubljanskem gradu, nastopila sem s skupino Nula Kelvina 🥰 . . . 9 mesecev noseča. Res se mi ni videlo. In RES nihče ni vedel! Jaz in moja mala skrivnost pa sva se nevede tako za res nepredvideno doooolgo časa poslovila od odrov. . . . Glede na situacijo sploh ne vem, a še kdaj bo tako. Ne samo zaradi Korone in njenega velikega udarca showbiznisu, ampak ker sem se tudi sama v tem času precej spremenila. Nisem tak sentimentac, da bi vsako nedeljo pregledovala fotke za nazaj, danes pa je, kot kaže, tak dan. Naj bo! Lepo je blo! In še bo! Tko, al pa drugač. Tuki smo, živi, zdravi. ❤️ . . . . #hvalezna #materinstvo #spremembe #novaera #krasninovisvet #prihodnost #nobusiness #like #showbusiness #nevergiveup #positive #throwbackthursday #motivation #mamamaria #lifeofastar #anamariamitic

A post shared by Mama Maria Mitic (@mamamaria_si) on