Ana Maria Mitić s pričesko, kot je nismo vajeni, razkrila, kaj jo je tako začudilo

Ana Maria Mitić s pričesko, kot je nismo vajeni, razkrila, kaj jo je tako začudilo (foto: Aleksandra Saša Prelesnik) Aleksandra Saša Prelesnik
16. 6. 2021

Je trendovska, modna in v vročih dneh predvsem - praktična.

To je ob pogledu na Ano Mario Mitić pomislila vsaka, ki ima malce daljše lase. Ti so v poletnih dneh resda naglavni okras, a znajo biti tudi prava nadloga, ko je sonce močnejše.

Ja, dolgolaskam hitreje postane vroče, kar dobro ve tudi Ana Maria, ki si je omislila precej bolj praktično pričesko - lase si je spela na vrhu glave in tako poskrbela za to, da se ji med hitenjem po opravkih lasje ne bodo lepili na čelo in vrat.

Hkrati pa je svojim sledilcem razkrila, kaj jo je zmotilo. No, tako kot bi vsakega, ki živi v strnjenem blokovskem naselju. "Vstop v nov teden, takoj ob 7h zjutraj prva stvar gospod hišnik ali vzdrževalec ali Mister Kosilnica, kakorkoli se že imenuje, je že zakurblal. Mene ne moti, mi je pa malo nenavadno, zakaj ni počakal do ene devetih, ko se večina odpravi v službo. Kosilec. Zanimiva služba," je zapisala.

Na koncu pa je nekoliko nostalgično dodala, da jo vonj sveže pokošene trave spomni na otroštvo v naselju in da ji še vedno zadiši. Kaj pa vam?

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Maria Mitic (@mamamaria.si)

Priporočamo