Ana Maria Mitić s to pričesko pokazala pravi glamur, še večkrat bi jo radi videli tako!

Ana Maria Mitić s to pričesko pokazala pravi glamur, še večkrat bi jo radi videli tako! (foto: mediaspeed.net) mediaspeed.net
25. 5. 2022

V zadnji sezoni se je pridružila žirantom v priljubljenem šovu Znan obraz ima svoj glas.

Ana Maria Mitić vedno znova navduši s svojo pojavo, ko jo gledalci zagledajo na malih zaslonih. Videti je, da je zelo zadovoljna v svoji koži, saj oddaja pozitivno energijo in razveseli vse, ki jo obkrožajo.

Nekdanja pevka skupine Tabu je zbrala denar za vrnitev domov, a se je zalomilo, poglejte si, za kaj gre

Ob tem pa je treba povedati, da je resnično prava paša za oči, saj osvaja v izbranih kreacijah, z dovršenim make upom ter s pričeskami, ki ji izjemno lepo pristojijo. Rada jih menjava, tako da vsake toliko preseneti s kakšno novo domislico. Zato se številne dame zgledujejo po njej, saj dobro vedo, da sama spremlja modne trende, a jih prilagodi sebi.

Že večkrat je pokazala, da so ji pri srcu pričeske, ki odkrijejo in dodatno poudarijo njen obraz - to doseže z dvignjenimi lasmi, seveda pa je s takimi umetelnimi frizurami videti nadvse glamurozno. Tokrat se je odločila za malce nevsakdanjo pričesko, podobno tistim, ki smo jih videli pri hollywoodskih divah. Zgoraj so lasje privzdignjeni, zadaj pa speti v čop, medtem ko spodnji del prosto pada po ramenih.

"Prejšnji teden sem imela spontani #mirrorselfie moment v storijih. Skoraj vsak dan je ena fotka pred ogledalom nastala, zdaj pa spet malo klasike," je napisala ob fotografiji, s katero je navdušila svoje oboževalce. Nam se zdi, da je videti preprosto super. Pa vam?

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Maria Mitic (@mamamaria.si)