Ana Maria Mitić se je takole sprostila v spretnih rokah in pri tem nadvse uživala, česar niti malo ni skrivala

Ana Maria Mitić se je takole sprostila v spretnih rokah in pri tem nadvse uživala, česar niti malo ni skrivala (foto: mediaspeed.net) mediaspeed.net
2. 9. 2021

Zagotovo gre za damo, ki osvaja s svojo prisrčnostjo, kar njeni najbližji dobro vedo.

Poleg tega, da Ano Mario Mitić odlikuje izreden smisel za humor, kar je pokazala v vlogi stendaperke, je njen videz čedalje bolj mladosten. Odkar se je s pomočjo telovadbe in zdrave prehrane znebila nekaj odvečnih kilogramčkov, se zdi, da je naravnost zasijala. Vedno, ko se pojavi v javnosti, je lepo in modno urejena. Na družbenih omrežjih rada objavlja kakšne utrinke iz svojega življenja ter s tem marsikomu polepša dan.

Zdaj je svojim sledilcem pokazala, kako se razvaja - svoje temne, dolge in goste lase je prepustila spretnim rokam frizerke, ki ji je oblikovala lepo pričesko. Očitno je Ana Maria, mamica malega nadobudneža Leva, v trenutkih sprostitve nadvse uživala. Sama dobro ve, da je treba ob živahnem sinčku načrtovati čas, ki si ga lahko vzame zase. Očitno ji je uspelo, saj se je z veseljem usedla na frizerski stol.

"Jutra so najlepša zjutraj, frizure pa še bolj! Hvala, da me vzamete tako zgodaj,
@id_factory_hair_group in @ziva_pajnic_id_factory 😍 In to NI sponzorska objava, tudi frizerja si znam plačat sama," je zapisala ob selfiju, ki ga je posnela. V salonu so res lepo poskrbeli Ano Mario, ki je dobila še kavico in piškotke. S tem je vsem damam jasno sporočila, da si je občasno treba vzeti čas za svoje razvajanje. In še kako prav ima!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Maria Mitic (@mamamaria.si)