Ana Maria Mitić še nikoli tako zelo vitka

Ana Maria Mitić še nikoli tako zelo vitka (foto: Aleksandra Saša Prelesnik) Aleksandra Saša Prelesnik
3. 10. 2019

Slovenska igralka in voditeljica Ana Maria Mitić je v zadnjem času vse bolj vitka, njena postava pa je izjemno izklesana.

Ana Maria Mitič je po porodu kot kaže hitro zavihala rokave in začela s treningi. Vse pa kaže, da zelo pazi, kaj se znajde na njenem jedilniku, saj še nikoli ni bila tako zelo vitka.

V materinstvu zares uživa in kot kaže ji nova vloga zelo dobro dene. "Tole materinstvo je pa res ena bizarna štorija. Lev v vrtcu žura s prijateljčki, jaz pa imam končno nekaj uric zase, ki jih intenzivno izkoristim za vse obveznosti, pa kavo, pa vadbo in nato se vržem v večno gospodinjenje - nakar najdem njegov vlačilec in ... Ga začnem pogrešati na maks," na svojem Instagram profilu zapisala Ana Maria in verjetno se bodo številne mamice našle v njenem zapisu.

Številni pa so opazili tudi to, da je Ana Maria vse bolj vitka. Ko se je nedavno pojavila v oprijeti črni obleki, je bilo vsem jasno, da zadnje čase niti najmanj ne počiva in da pridno in vestno trenira. Rezultati so zares osupljivi, saj Ana Maria še nikoli ni bila tako zelo vitka.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sem se criktala za @kosarkarnajbo 🏀🥳🍀 #worldpremiere #movie #mother #lovemyrole #happy #evening #kosarkarnajbo #kosarkarnajbo2 #bravoekipa

A post shared by Ana Maria Mitic (@anamariamitic) on

Priporočamo