Ana Maria Mitić se posveča novi vlogi - materinstvu!

17. 9. 2018 | Vir: Nova
Deli
Ana Maria Mitić se posveča novi vlogi - materinstvu! (foto: Žiga Culiberg)
Žiga Culiberg

S TV Slovenija so s to prikupno fotografijo sporočili, da bo Ano Mario Mitić, ki se bo posvetila novi vlogi v življenju, v jesenski sezoni nadomestila Urška Vučak Markež.

Čeprav Ana Maria velja za eno najbolj zgovornih in gostobesednih estradnic, je bila pretekle mesece glede svoje zasebnosti zelo skopa. Pravzaprav niti njeni bližnji prijatelji niso vedeli, da je v veselem pričakovanju, in so bili ob novici, da je rodila sina, presenečeni, čeprav srečni za njo. Ana Maria si je namreč bolj kot vse na svetu želela bližine srčnega izbranca, s katerim bi si delila srečo in ustvarila družino.

Njen fant Luka Kozamernik jo je tako neizmerno osrečeval, a če sodimo po njenem veselem in odkritem značaju, je morda bila pravzaprav njegova želja, da zasebno srečo in celotno nosečnost ohranita le zase. Ana Maria nam je tako zaupala, da novice o veselem pričakovanju ni delila: "Nobenemu nisem povedala. Razen na TV Slovenija, ker me bo Urška nadomeščala pri kvizu Kdo bi vedel. Še starši so izvedeli v zadnjem tromesečju. Zdaj se za leto dni posvečam samo materinstvu. Potem bomo pa videli. Se že vnaprej zahvaljujem za razumevanje, ampak sem trenutno v porodnišnici in uradno na porodniški in s tem zunaj javne funkcije do približno jeseni 2019."

Fotografiji: Žiga Culiberg

Novo na Metroplay: "Kar naenkrat se liki začnejo obnašati po svoje" | Tadej Golob o pisanju kriminalk