Ana Maria Mitić si je privoščila to razkošje, s svojo novo podobo pa je izjemno zadovoljna - upravičeno!

Ana Maria Mitić si je privoščila to razkošje, s svojo novo podobo pa je izjemno zadovoljna - upravičeno! (foto: Aleksandra Saša Prelesnik) Aleksandra Saša Prelesnik
2. 4. 2021

Obiskala je frizerski salon, s pričesko pa se je pohvalila svojim sledilcem.

Komičarka in voditeljica Ana Maria Mitić v zadnjem času navdušuje s svojo podobo, saj je s pomočjo vadbe izklesala postavo, ki je čvrsta in vitka. Ker je rada lepo urejena, je pred ponovnim zaprtjem frizerskih salonov pohitela na oblikovanje pričeske. Z njo se je pohvalila svojim sledilcem, ki so bili navdušeni nad njenimi spuščenimi in rahlo nakodranimi gostimi lasmi.

"Preden se vse zapre, sem šla na frizuro. Eto, luksuz! Grem mimo Mikija, Granada bar, vzamem coffee-to-go, razmišljam, da imam le še nekaj dopoldnevov za zrihtat, potem bo otrok spet doma in da si zaslužim narest nekaj zase. Telovadba? Kliči @slanatina, verjetno danes lahko nagnetem en trening v @body_vision_studio. Ampak nekaj bi še ... Pogledam v bližnji salon, Dejan striže že od ranega jutra ... Vseeno vprašam, hiter tretman, soseda, lahko pridem kadarkoli in v 5 min mi dodeli @ziva_pajnic_id_factory.
Hvala, @id_factory_hair_group za ekspresen in zelo všečen rezultat! To ni sponzorska objava, še vedno si hrano in storitve znam plačat sama," je v svojem hudomušnem slogu zapisala Ana Maria.

Zaveda se, da si je ob vseh obveznostih, ki jih ima, tako družinskih kot poslovnih, treba vzeti trenutek zase in se prepustiti razvajanju, vsaj občasno. To nam vsem da energijo za lažje spopadanje z izziv vsakdana. Ana Maria pa nas je opomnila na to, s svojim primerom.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Maria Mitic (@mamamaria.si)

Priporočamo