Ana Maria Mitić sprejela veliko odločitev, odslej bo vse drugače

Ana Maria Mitić sprejela veliko odločitev, odslej bo vse drugače (foto: Aleksandra Saša Prelesnik) Aleksandra Saša Prelesnik
2. 3. 2020

Stand up komičarka in igralka Ana Maria Mitić se je odločila, da je čas za drugačno prehrano in da je čas, da se odpove glukozi.

"Že nekaj časa ga pošteno biksam z nenormalnimi količinami slabe hrane. Pač nova sem v svetu sladkarij - pred nosečnostjo nisem bila za sladko, potem pa se je itak vse spremenilo, in zato naivno hitro podležem še tako bednim proizvodom, ki bi jih poznavalsko oko že zdavnaj odpisalo. Skratka, res sem se preforsirala pri hlastnem vnašanju cukra in čipskov, premalo vlaknin in premalo nesladkanih tekočin, pa so rezultati tu!" je svojo izpoved na svojem Instagram profilu začela Ana Maria Mitić.

"Napihnjenost, slabo počutje, razdražljivost, občutek, da nekaj manjka (dokler ne dobiš doze sladkega), zatekanje, mini glavoboli in vojska mozoljev? Za tehtnico mi je od nekdaj vseeno, ni pa mi vseeno za zdravje, zato s 1.3. zategujem ročno in se odpovedujem glukozi!" je odločena Ana Maria, ki je sladkarijam napovedala vojno.

"Več možnosti za uspeh je, če se javno zavežemo: ne bo treba vsem razlagat, zakaj tega ne ješ, večjo obveznost bomo čutili pri sebi, s tem dejanjem pa lahko računamo tudi na podporo prijateljev, pa še mega bedno je nehati, če si se vendar k nečemu javno zaobljubil. Naravni čas postenja je tu in ta mali korak tudi ni tako zelo strašen, da ga ne bi zmogla. Ali pač?" je zaključila Ana Maria.

No, mi smo prepričani, da ji bo uspelo, saj je po porodu uspela odlično izklesati svojo postavo in verjamemo, da bo tudi tokrat uspela reči ne vsej glukozi.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Leva: prej, desna: potem. 😯 Že nekaj časa ga pošteno biksam z nenormalnimi količinami slabe hrane. 🍔🍟🍰🍬🍭🍩 Pač nova sem v svetu sladkarij - pred nosečnostjo nisem bila za sladko, potem pa se je itak VSE spremenilo 👀, in zato naivno hitro podležem še tako bednim proizvodom, ki bi jih poznavalsko oko že zdavnaj odpisalo. Skratka, res sem se preforsirala pri hlastnem vnašanju cukra in čipskov, premalo vlaknin in premalo nesladkanih tekočin, pa so rezultati tu! 🤷‍♀️ Napihnjenost, slabo počutje, razdražljivost, občutek, da nekaj manjka (dokler ne dobiš doze sladkega), zatekanje, mini glavoboli in vojska mozoljev?!? 😕🙄😶 Wtf? Za tehtnico mi je od nekdaj vseeno, ni pa mi vseeno za zdravje, zato s 1.3. zategujem ročno in se odpovedujem glukozi! Več možnosti za uspeh je, če se javno zavežemo: ne bo treba vsem razlagat, zakaj tega ne ješ, večjo obveznost bomo čutili pri sebi, s tem dejanjem pa lahko računamo tudi na podporo prijateljev (ane, @slanatina 🌞), pa še mega bedno je nehat, če si se vendar k nečemu javno zaobljubil. Naravni čas postenja je tu in ta mali korak tudi ni tako zelo strašen, da ga ne bi zmogla. Ali pač? 👹🥨🧁 Kdo je z mano? . . . . . #plaza2020 #healthy #body #nomoresugar #free #lifestyle #zdravozivljenje #repa #korenje #sugarrush #official #announcement #detox #time #eatersnonanonimous #fat #badhabits #stop

A post shared by Mama Maria Mitic (@mamamaria_si) on

Priporočamo