Ana Maria Mitić TAKO odgovarja vsem, ki jo sprašujejo, kako ji je uspelo tako shujšati in izklesati postavo

Ana Maria Mitić TAKO odgovarja vsem, ki jo sprašujejo, kako ji je uspelo tako shujšati in izklesati postavo (foto: Aleksandra Saša Prelesnik) Aleksandra Saša Prelesnik
1. 8. 2022

Postavna temnolaska ima svoj recept za ohranjanje vitkosti.

Ana Maria Mitić je oseba, ki je zelo aktivna na družbenih omrežjih in tudi odgovori na kakšno vprašanje njenih sledilcev in sledilk. Pred kratkim je tako objavila sliko, ki je pritegnila številne poglede, saj je uživala v odličnem obroku. Privoščila si je sočen obrok, ob katerem se nam lahko samo cedijo sline.

"Sam za jest mi dej, pa sem srečna," pravi Ana Maria, hkrati pa je opozorila, da se na spletu spet pojavljajo linki do neke reklame za hujšanje. Zapisala je: "Ne kupujte. Ni tablet za hujšanje, gre za prevaro!" Ob tem jo je ena od sledilk vprašala, kako je uspelo shujšati njej in Ana Maria je objavila povezavo do članka, ki so ga pripravile naše kolegice v uredništvu Cosmopolitan. si.

In kaj je njena skrivnost?

"Ali zeljna juha. Ali smuti s skrivno sestavino. Ali posebna vadba, ki reši telo v enem mesecu? No, nič od tega," je zapisala in dodala 5 korakov, ki so pri njej naredili čarovnijo.

1. Hormoni. Dojenje (prvič v življenju so šle kalorije v minus) . Srečnica, vem. Dobra novica? Da to ni vse.

2. 10.000 korakov na dan. Vsaj. Tudi tukaj je dete pomagalo (sinko zlati sinko ljubi ga majka), saj ni ravno veliko spal, razen v premikajočem se vozičku. To me je prignalo do kilometrskih sprehodov vsak dan, v vsakem vremenu. Ker Bog ve, vse za dober dojenčkov spanec - in mamičino kavico v miru.

3. Pametna vadba. Bolečine v hrbtu, vratu in drevenenje rok od silnega prenašanja čedalje težjega otroka so me primorale k temu, da sem enkrat na teden uro svojega življenja posvetila bodisi jogi, bodisi pilatesu, še najraje pa @body_vision_studio Gyrotonic®️ vadbi, ki me je navdušila, ker združuje vse našteto in ker je tam profesionalna in ljubeča @slanatina

4. Clean eating. Brez procesiranih salamic in približkov siru, brez čipsov z okusi in brez čokolade. Kaaj?!? Jap, temu sem se uspela odreči, a le, ker naj bi spodbujalo krče pri dojenčku. 

5. Zgodnje vstajanje. Odkar so spalni ritmi mojega otroka kolikor toliko zanesljivi, se več kot z veseljem zbudim pred vsemi ostalimi in si namenim VSAJ eno minuto za meditacijo, ponavljam pozitivne afirmacije, ki mi pomagajo nastaviti zlate temelje za super dan. Ne uspe vedno, ker pač lajf, ampak zagotavljam, da je v tem skrit vsaj en dragulj moje moči, pozitive in premagovanja izzivov.

Če tudi sami morda razmišljate, da bi izgubili kakšen kilogramček ali dva, vam bodo njeni nasveti zagotovo prišli prav.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Maria Mitic (@mamamaria.si)