Ana Maria Mitić v "jutranji izdaji": Tudi skuštrana in brez šminke je nadvse očarljiva!

Ana Maria Mitić v "jutranji izdaji": Tudi skuštrana in brez šminke je nadvse očarljiva! (foto: Aleksandra Saša Prelesnik) Aleksandra Saša Prelesnik
4. 7. 2020

Simpatična Ana Maria Mitić očitno rada dan začne ob zgodnjih urah.

Morda k temu pripomore njen živahen sinček Lev? Ali pa gre za njeno samodisciplino, saj jutra rada izkoristi za vadbo. V vsakem primeru to ve samo Ana Maria.

Svoje sledilce je na družbenem omrežju presenetila z nadvse prisrčno sliko, na kateri je še po jutranje skuštrana in brez trohice šminke, a kljub temu je videti odlično. Ob tem je hudomušno in v svojem slogu zapisala: "Na fotki je svetloba #krneki, ampak v živo pa je res nekaj čarobnega v tem, da gledaš prebujati se dan. Seveda v udobju lastnega doma in vonja po kavi, nisem ravno človek za Šmarno goro. Glede na to, da imam tak svetniški sij čiste jutranje svetlobe, sem danes kar jaz Saint Mary."

Tudi v jutranji izdaji se je zdela sledilcem nadvse prisrčna in lepa, kar ni nič nenavadnega, saj je taka tudi sicer, kajne?

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sem naletela na Dan Jutar Zorič, pa sem ga nažicala za en selfi 🎀🌱🤩 . . . Na fotki je svetloba #krneki, ampak v živo pa je res nekaj čarobnega v tem, da gledaš prebujati se dan. 🌞 Seveda v udobju lastnega doma in vonja po kavi, nisem ravno človek za Šmarno goro. Glede na to, da imam tak svetniški sij čiste jutranje svetlobe, sem danes kar jaz Saint Mary. . . . Zdaj pa na #Mojih60 😇🔝🌺🏆▶️▶️▶️ . . . . . #dobrojutro #novdan #lahkojenajboljši #motivacija #motivation #magicalmorning #jutro #jutrasonajlepsazjutraj #rutina #minutazame #selfloveclub #selfcare #meditacija #motivacija #afirmacije #mamamaria #betterlife #affirmations #srečna #brezfiltra #brezskrbi #nofilter #noworries #mothersofinstagram #myminute #mojaminuta

A post shared by Ana Maria Mitic (@anamariamitic) on