Ana Maria Mitić z barvnim odtenkom šminke, ki ji noro dobro pristoji in je zagotovo hit sezone

Ana Maria Mitić z barvnim odtenkom šminke, ki ji noro dobro pristoji in je zagotovo hit sezone (foto: mediaspeed.net) mediaspeed.net
12. 10. 2021

V zadnjem času nas je že večkrat navdušila s svojimi izbranimi modnimi kombinacijami.

Ana Maria Mitić ima natrpan urnik, a si zna vzeti tudi čas zase in se prepustiti razvajanju.

Srčna izbranka Jurija Zrneca jasno dala do znanja, kaj ji ni všeč in tudi zakaj

Svojim sledilcem na družbenem omrežju je že večkrat pokazala, da se rada prepusti spretnim rokam frizerk, ki poskrbijo za njene dolge in bujne lase. Pričeska, ki jo nosi zdaj, ji res lepo pristoji - njeni lasje so dolgi in zravnani, rada si ji spne v čop ali pa si naredi ohlapno figo.

A tokrat je v prvem planu njena šminka - ustnice je poudarila z živo, opečnato rdečo barvo, ki je že nekaj časa pravi hit med znanimi damami. Tudi njeni nohti so nalakirani z rdečim lakom, k živahnemu make-upu pa je zelo posrečeno kombinirala top brez rokavov v bež barvi.

Ko gre za trende, je Ana Maria zagotovo med tistimi znanimi Slovenkami, ki izbere kose, ki ji odlično pristojijo, to pa rada pokaže tudi svojim sledilcem. Ti ji z lepimi komplimenti dajejo do znanja, da jih navdušuje in navdihuje s svojim večnim optimizmom in fantastičnim videzom.

"Če bi lahko čisto malo začinila tale ponedeljek, bi mu dodala … ščepec sonca, žličko smeha in malo sladke smetane. Ponedeljek je - nikar ne obupujte, nov začetek je vedno dobra priložnost, da obrnemo misli in s tem vplivamo na svoj dan," je zapisala na dan, za katerega marsikdo pravi, da se mu zdi najdaljši v tednu. No, ona je zagotovo iz njega potegnila najboljše, kajne?

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Maria Mitic (@mamamaria.si)