Ana Maria Mitić zelo jasno o tem, kaj si misli o vprašanju, kdaj bo imela drugega otroka in kaj na to pravi njen sin Lev

Ana Maria Mitić zelo jasno o tem, kaj si misli o vprašanju, kdaj bo imela drugega otroka in kaj na to pravi njen sin Lev (foto: mediaspeed.net) mediaspeed.net
19. 8. 2021

Naša stendaperka in zdaj uspešna vplivnica velja za odkritosrčno damo.

Ana Maria Mitić nima težav s tabu temami, o katerih je pripravljena iskreno govoriti in tako poskrbeti za osveščanje širše javnosti. Ko je izgubila odvečne kilogramčke, je brez problema razkrila svoj recept za hujšanje, ki vključuje veliko gibanja in zdravo prehranjevanje. Marsikateri dami je s svojim primerom pokazala, da je z malce volje mogoče doseči željeni učinek.

No, zdaj pa je odkrito spregovorila o vprašanju, ki ga pogosto dobiva in brez dlake na jeziku povedala, kaj si misli o tem.

"Kdaj bo pa Lev dobil sestrico?" me radi vprašajo. Ko jo boste vi donosili, rodili, negovali in ob prihodu konkurence še prvega tolažili! Ja, veliko je namigovanja, da je skrajni čas za še enega otroka. Pa se mi, iskreno, ne da. Moja porodniška ni bila z rožicami postlana, Lev pa tudi že od nekdaj na vprašanje: "A bi imel bratca ali sestrico?" odgovori z odločnim NE! Pa potem kar njega ljubigamajka uporabim za svojega glasnika, da mi ni treba razlagati, če so pomislili na neplodnost pa spontane splave pa poporodne depresije pa pravico odločitve itd.," je odločno zapisala ob fotografiji, na kateri poriva otroški voziček.

Dodala je, da je njej sicer res všeč, da ni edinka, a da takih vprašanj in mnenj nikoli ne podaja, saj gre za prevelik poseg v intimo posameznika in njegovih najglobljih odnosov.

"Pa vi? Me zanima, ali terate okrog ljudi, naj se razmnožujejo?," je še vprašala na koncu in s tem dala marsikomu zanimivo iztočnico za razmislek.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Maria Mitic (@mamamaria.si)