Anamaria Goltes si je omislila drugačno pričesko, z njo je videti fantastično

Anamaria Goltes si je omislila drugačno pričesko, z njo je videti fantastično (foto: Profimedia) Profimedia
2. 11. 2021

Seveda je šlo za njen kostum za noč čarovnic, h kateremu je izbrala drugačno frizuro.

Anamaria Goltes, uspešna vplivnica in srčna izbranka košarkarja Luke Dončića, je res naravna lepotica, ki zna - ko gre za modo - združiti na videz nezdružljive kose. No, tokrat je šlo za drugačno priložnost, za noč čarovnic, ko se marsikdo preobleče v kakšen kostum.

Konec ljubezeni: ta znani Slovenec čisto šokiral, dve leti po poroki že ločen, posteljo pa mu že greje nova ljubezen

Ona se je odločila za kostum Wonder Woman, priljubljeno junakinjo iz stripov in filmov. In res je prava čudežna ženska - kostum ji je bil kot ulit, najbolj pa je presenetilo dejstvo, da si je očitno omislila lasne podaljške. Pred časom si je namreč skrajšala lase, a na slikah, ki jih je objavila, so (spet) daljši. V vsakem primeru ji pristojijo tako daljši kot krajši lasje, se vam ne zdi?

Ker je oblekla kostum, je moral biti usklajen tudi make-up, ki je malce močnejši. Odločila se je za rdečo šminko, ki se odlično ujema z rdečim korzetom njenega kostuma. Vsekakor je bila videti fantastično, s tem pa so se strinjali tudi njeni sledilci, ki so ji namenili številne komplimente. Njen Luka je bil zagotovo na vso moč ponosen na njo.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ANAMARIA (@anamariagoltes)