Ana Maria Mitić zdaj odkrito povedala, da se je zredila in tole je vsa resnica

12. 2. 2024
Deli
Ana Maria Mitić zdaj odkrito povedala, da se je zredila in tole je vsa resnica (foto: Mediaspeed)
Mediaspeed

Voditeljica, stand up komičarka, pevka in vsestranska umetnica Ana Maria Mitić ne skriva, da je v zadnjem času pridobila nekaj kilogramov.

Ana Maria Mitić je po porodu sina Leva mnoge osupnila, ko je izgubila veliko število kilogramov in bila videti tako zelo vitka, da je mnogi skoraj niso prepoznali. "Verjetno je kliknilo v trenutku, ko sem izvedela, da sem noseča. Bala sem se pridobiti preveč kilogramov, saj sem od nekdaj rada dobro jedla, v nosečnosti pa pregovorna lakota še hitreje poskrbi za dober apetit. Zato sem se udeleževala pametnih vadb. Obiskovala sem vadbo v bazenu in hodila na gyrotonic, kjer sem vadila še en dan pred porodom," je že pred časom za Zadovoljna.si povedala Ana Maria.

Ana Maria Mitić /Instagram

Mnoge je takrat seveda zanimalo, kakšen je njen recept za izgubo kilogramov in prav vsi so od nje pričakovali, da bo povedala čudežno formulo, ki bo vse rešila. "Ob razlagi, kako je naporno začetno materinstvo in kako se telo samo spreminja ob dojenju in aktivni skrbi za dojenčka, zgolj skomignejo z roko in si želijo drugačne, bolj instant razlage. Spraševali so me, ali sem nehala jesti, ali divje telovadim, pijem kakšne praške in celo, ali sem šla na operacijo. Nič od tega," je bila takrat zelo iskrena Ana Maria, ki nikoli ni skrivala, da je bila po porodu zelo aktivna.

Mediaspeed

"Z vozičkom sem naredila okoli 10 tisoč korakov na dan, veliko časa v naročju naokoli nosila dojenčka in seveda hodila tudi na poporodno vadbo. Prav tako nisem jedla procesiranih mesnin in ostalih res slabih jedi. Sladkarije pa so mi pasale kot še nikoli!" Seveda je bil rezultat še kako viden, z mediji pa je delila tudi zanimivo prigodo, ki se ji je zgodila vsakič, ko je srečala svojega soseda.

"Bom zelo iskrena ... Neki sosed se vedno znova res dramatično začudi, kako sem zdaj vitka. Pravi mi lisička in res (pa se ne vidimo tako redko) je prav 'paf' od te spremembe. Meni je to sicer zelo smešno, hkrati pa nisem vedela, da moškim toliko pomeni zunanji videz. Zdaj šele do potankosti razumem, kako zelo elementarna bitja so," je bila duhovita Ana Maria.

"Seveda sem tudi sama prijetno presenečena, da zdaj nosim konfekcijsko število S in da mi ni treba obroča okrog pasu stisniti z najlonkami za oblikovanje postave, če želim zlesti v oprijeto večerno toaleto. Ampak kaj mi to pomaga, če zdaj nosim večinoma kavbojke in trenirke, hahah! Tudi prej sem si bila zelo lepa in na splošno sem velik zagovornik zdravih ženskih oblin. Rada pa sem aktivna mami, rada sem fit, ker tako zmorem več s svojim sinom, ki mu ljubkovalno rečemo kar 'mašinca' – potem si lahko predstavljate, kako zelo nadobuden raziskovalec je," je bila odkrita Ana Maria, ki pa je zadnje tri mesece pridobila nekaj kilogramov.

Mediaspeed

Šlo je celo tako daleč, da so jo začeli spraševati ali je morda znova noseča, a je Ana Maria takrat kar sama od sebe povedala, da nič od tega in da se je zgolj zredila. Zdaj je na svojem Instagramu tudi odkrito povedala, da je zadnje tri mesece malo pretiravala s hrano in kilogrami so šli ob tem malo po svoje. Zdaj je Ana Maria spet pridno v telovadnici in prav gotovo bodo kilogrami hitro stopljeni, seveda pa nič ne gre čez noč in na rezultate bo treba še malo počakati.

No, nam se zdi, da je Ana Maria tudi zdaj prav prisrčna in simpatična in da tudi kakšen kilogram ali dva nista prav noben problem, saj je tudi zdaj prava lepotica, ki obrača številne glave.

Preberite še: 

Novo na Metroplay: "Nujno se je bilo potrebno raziti, da sva se potem znova srečali." | Miša Molk in Ula Furlan