Anela Šabanagić je zelo nežna mamica, njen Lado je zagotovo izjemno ponosen na svojo izbranko

Anela Šabanagić je zelo nežna mamica, njen Lado je zagotovo izjemno ponosen na svojo izbranko (foto: mediaspeed.net) mediaspeed.net
20. 10. 2021

Par ima dve hčerkici, a njunih imen javnosti nista razkrila.

Anela Šabanagić in Lado Bizovičar veljtata za priljubljen par, ki pa svojo zasebnost skrbno čuva zase. Svojih hčerkic ne izpostavljata radovednim pogledom javnosti. Anela občasno na družbenem omrežju le pokaže kakšen prizor, ki razneži številna srca.

Rebeka Dremelj in njen Sandi sta videti filmsko, ko se odpravita na zabavo, samo poglejte si ta romantični prizor

Pred kratkim je tako v Instagram zgodbi objavila prikupno sliko s sprehoda z mlajšo hčerkico, ki je na svet privekala maja. Bili sta na sprehodu, skrbna mamica pa se je nežno sklonila nad voziček. Njen obraz krasi nežen nasmeh in jasno je, da je svoji malčici izredno privržena.

Ladota zdaj spremljamo v oddaji Slovenija ima talent, kjer je eden od žirantov. V eni od oddaj je presenetil z besedami, ki so malce razkrili, kakšen očka je. Izrekel ji je po nastopu 13-letne Tine Pezdirec, ki je žirijo navdušila z  Disneyjevo pesmijo Once Upon a December iz risanega filma Anastastia.

"Jaz bom, kjer želiš, samo da tole poslušam. Moram povedati, da sem v zadnjih letih postal velik strokovnjak za pesmi raznih princesk, ker imam doma cimre, ki imajo to rade, zelo rade. Ti si edina princeska, ki jo poznam v živo in s tabo se bom še hvalil doma. Bravo."

Anela Šabanagić

bbb