Ani Tavčar te izbire ne bi pripisali, a kljub temu je z njo čisto očarala (tako kot zna samo ona)

Ani Tavčar te izbire ne bi pripisali, a kljub temu je z njo čisto očarala (tako kot zna samo ona) (foto: mediaspeed.net) mediaspeed.net
22. 12. 2022

Naša voditeljica se zelo veseli prihajajočih praznikov, kar je pokazala tudi svojim oboževalcem.

Vedno je bila nadvse elegantna, a zdi se, da je v zadnjem času naravnost zacvetela. Ana Pirkovič navdušuje številne gledalke in gledalce s svojo eleganco na malih zaslonih, a nič drugačna ni, ko gre za njen prosti čas. Spletnim sledilcem občasno pokaže, kaj počne, ti pa so vedno pozorni na njene outfite.

Uff, sinu Rosvite Pesek ni bilo niti malo lepo, a zdaj že okreva, kar je tudi pokazal (in vse dobro mu želimo)

Tako je pred kratkim pritegnila nemalo pozornosti z zelo efektivno kombinacijo. Izbrala je namreč pokrivalo, ki ji ga številni ne bi pripisali - gre za čudovito baretko v pariško modri barvi, okrašeni s pentljo.

Na Ani si marsikdo predstavlja kakšen damski klobuk, a moramo priznati, da ji tudi baretka lepo pristoji - še posebej v tem odtenku modre barve. Zraven je oblekla plašček umazano bele barve s črnim pasom in izbrala šal v kombinaciji bež in modre barve, okrašen z vzorčkom srčkov ter črne škorenjce (vse slike si lahko ogledate, če podrsate desno).

Denis Avdić odkrito o tem, kaj se mu je zgodilo, da je končal na urgenci, ni mu bilo niti malo lahko

Videti je zelo ljubko, ob tem pa je še razkrila, katera božična pesem ji je všeč in dopisala nekaj njenih verzov v angleškem jeziku. Njeni sledilci so ji takoj namenili veliko všečkov in prijaznih besed, saj se jim je v tej opravi zdela zelo elegantna in glamurozna. Ja, tudi ko ni na malih zaslonih, zna zase izbrati kose, v katerih vedno pusti odličen vtis.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Tavcar (@ana__tavcar)