Hčerka Alenke Ružić Jovović in Jureta Koširja naravnost blestela, pa tudi mama ni nič kaj zaostajala!

22. 4. 2024
Deli
Hčerka Alenke Ružić Jovović in Jureta Koširja naravnost blestela, pa tudi mama ni nič kaj zaostajala! (foto: Instagram Alenka Kosir)
Instagram Alenka Kosir

Nekdanja zakonca imata milijon razlogov za ponos, njuni trije otroci hitro stopajo na pot odraslosti.

Alina, Anika in Jalen so otroci nekdanjih zakoncev, Jureta Koširja in Alenke Ružić Jovovič. Medtem ko je Alina že na svojem, zdaj po njeni poti stopa še druga hčerka, Anika. Pred kratkim je namreč blestela na maturantskem plesu, njena starša pa svojega ponosa nista mogla skriti.

V Instagram zgodbi je Alenka pokazala, kako je bila videti njena hčerka, pa tudi ona sama. Moramo priznati, da sta obe dami nadvse elegantni in da je podobnost med njima očitna. Anika je prav tako temnolasa lepotica z vitko in lepo postavo. Obe sta se odločili za elegantno, črno obleko in za visoko spete lase.

Instagram/posnetek zaslona

Anikina obleka je dolga, prav tako kot mamina, in razkriva ramena ter poudari dekolte. Izbrala je še lepe, vpadljive uhane, ki popestrijo celoten videz. Imela je pol odprte elegantne salonarje, ti pa so lepo zaokrožili njen stajling. Tudi mama Alenka je bila res čudovita, taka, kot je vedno - elegantna in decentna dama.

Kot je poudarila sama, njena obleka ni nova, nosila jo je že prej. "In ker je klasika, me boste v njej velikokrat videli. Zamenjala bom samo nakit in frizuro," je poudarila nekdanja manekenka. Sama prisega na modno recikliranje in tudi na tem področju ravna trajnostno. Raje si kupi kos, ki ga lahko večkrat nosi in z različnimi kombinacijami je videti vedno sveže.

Instagram/posnetek zaslona

Seveda je bil na svojo hčerko ponosen tudi oče Jure. Z Alenko sta se razšla že pred časom, oba sta našla novo ljubezensko srečo, a skrb za skupne otroke je ostala nespremenjena - oba zanje predano skrbita, imajo vso njuno pozornost in ljubezen - in tako je tudi prav. Bravo!

Preberite še:

Novo na Metroplay: Martina Švab povsem iskreno o družini, medijskem svetu in organizaciji časa | Ob skodelici kave