Takole razkošno stanovanje ima v središču Splita pevka Severina, fotografije pustijo brez besed

21. 4. 2024
Deli
Takole razkošno stanovanje ima v središču Splita pevka Severina, fotografije pustijo brez besed (foto: Severina/Instagram)
Severina/Instagram

Hrvaška pevka Severina ima v rodnem Splitu čudovito stanovanje, ki ji ga mnogi zavidajo.

Hrvaška pevka Severina letos preživlja precej težke čase. Vrhovno sodišče v Zagrebu je namreč pred časom razveljavilo odločitev županijskega sodišča v Splitu o skupnem skrbništvu Severine in Milana Popovića nad njunim sinom, skrbništvo nad dečkom pa je v celoti dodelilo očetu. Severina je nato izborila zares težko bitko na sodišču, da je njen edinec lahko ostal z njo in še naprej lahko živi v Zagrebu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

Severina sinom živi v Zagrebu, pogosto pa sta bivatav razkošnem stanovanju v Splitu, ki leži tik ob morju. Ta luksuzna nepremičnina se namreč nahaja v naselju Žnjan, ki slovi kot ena najrazkošnejših sosesk v Sevkinem rodnem Splitu, zato je prava vaba za znane ljudi, ki si tam želijo imeti svojo nepremičnino ali zgolj počitniško rezidenco.

Preberite še:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

Cene stanovanj v tistem delu Splita, ki so manjša od 100 kvadratnih metrov, se gibljejo do 650.000 evrov, odvisno od kvadrature in lokacije, pevkino stanovanje pa se nahaja v eni od najatraktivnejših stavb. Še posebej zanimivo pa je, da se stavba, v kateri je njeno stanovanje, nahaja v ulici, poimenovani po pokojnem papežu Janezu Pavlu II., ki je imel tukaj govor ob svojem obisku v Splitu leta 1998. To je ob neki priložnosti v svoji objavi na Instagramu potrdila tudi sama Splitčanka.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

"Stojim na svoji terasi, v ulici Ivana Pavla II. Bil je moj najljubši papež. Križ so postavili na mesto, kjer je imel prvi govor v Splitu. Križ je zgoraj malo zarjavel, ne vidi se ga takoj, ker se je že zlil z okoljem, krošnje ga skušajo prekriti od spodaj, vendar se upira času in stoji naravnost. Kot moj opomin, da so vsa zla in težave minljive. Naj se vse, kar je bilo slabo, spet dvigne in spremeni v veselje do življenja in v pozitivne vibracije," je zapisala Severina v opisu fotografije aprila 2021 med praznovanjem velike noči v Splitu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

Mimogrede, Severina na družbenih omrežjih pogosto deli fotografije iz svojega doma, a nikoli ne razkrije preveč. Se pa vidi, da v stanovanju prevladujejo bela barva in zemeljski odtenki, prav vsak kos pohištva pa deluje zelo razkošno. Zaradi velikih oken je celoten prostor napolnjen z naravno svetlobo, dnevna soba pa gleda neposredno na morje. V središču dnevne sobe je ogromna jedilna miza, okoli katere se zbirajo njeni najdražji, saj je pevka znana kot velika gostiteljica, ki za praznike rada okoli svoje mize zbere družino in številne prijatelje.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

 


 
 
 

Novo na Metroplay: Martina Švab povsem iskreno o družini, medijskem svetu in organizaciji časa | Ob skodelici kave