Je Goran Dragić po ločitvi že pokazal novo srčno izbranko, tukaj so prve fotografije?

24. 1. 2024
Deli

Vse se zdi, da je Goran Dragić znova srečen v ljubezni.

Kot strela z jasnega so leta 2021 udarile govorice, da naj bi se naš vrhunski košarkar Goran Dragić in njegova soproga Maja razšla. Košarkar naj bi se takrat tudi že preselil v svoje stanovanje, njegovi kolegi pa naj bi bili takrat nad nastalo situacijo kar zaskrbljeni. 
 
Goran in Maja sta leta 2013 dahnila usodni da in se nato leto kasneje poročila še v pravoslavni cerkvi. Leta 2013 sta svojo ljubezen kronala s sinom Mateom, dve leti kasneje pa ju je razveselila še hčerka Victoria. Mnogi so ju videli kot zelo skladen par in mnogi so bili v šoku, ko je leta 2021 udarila novica, da je med njima definitivno konec.

Goran nikoli ni kaj veliko govoril o ločitvi, zdaj pa so se pojavile govorice, da naj bi naš uspešen košarkar že pisal novo ljubezensko pravljico. Nedavno so ga s prelesno lepotico opazili, ko je prišel na slovesno "upokojitev" dresa košarkarskega asa Udonisa Haslema v Miamiju. Ekipa Miami Heat je namreč 19. januarja za vedno upokojila Haslemov dres št. 40.

Profimedia

Dragić je bil videti odlično razpoložen in tudi njegovi lepi spremljevalki nasmeh ni izginil z obraza. Mnogi tako že namigujejo, da naj bi šlo za novo ljubezen našega košarkarskega asa, a za zdaj uradne potrdtive še ni bilo, prav gotovo pa Goran tudi tokrat ne bo kaj veliko govoril o svojem zasebnem življenju, saj je bil vedno znan po tem, da je bil precej zadržan in da je raje govoril o tekmah in košarki. Kakorkoli že, mi mu želimo, da spiše lepo ljubezensko pravljico in uživa s svojo novo srčno izbranko.

Profimedia

Preberite še:

Novo na Metroplay: "Kar naenkrat se liki začnejo obnašati po svoje" | Tadej Golob o pisanju kriminalk