Ta pri nas zelo znana voditeljica zavita v črno, poslovil se je njen oče

26. 2. 2024
Deli
Ta pri nas zelo znana voditeljica zavita v črno, poslovil se je njen oče (foto: Profimedia)
Profimedia

Anja Križnik Tomažin se je na Instagramu že poslovila od svojega očeta.

Voditeljice Anje Križnik Tomažin se najbolje spominjamo iz oddaje Tistega lepega popoldneva, ki jo je vodila skupaj z voditeljem Ladom Bizovičarjev, nato se je poslovila od malih ekranov in zaplavala v drugačne vode. V teh dneh pa ne skriva, da ima zelo težke dneve, saj se je morala posloviti od svojega ljubega očeta.

Na Instagramu je tako objavila. "Oči moj, rada te imam, pogrešala te bom," je zapisala poleg fotografije očeta. Na njeno objavo so se odzvali mnogi, med njimi tudi znani slovenski obrazi in ji izrekli sožalje. Vsekakor ji ni lahko, znano pa je, da je bila z očetom zelo povezana in ga že zdaj zelo pogreša, obenem pa je hvaležna za vsa leta, ki sta jih imela.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anja Križnik Tomažin - AKT (@anja_kriznik_tomazin)

Pred leti je kar čez noč zapustila male ekrane in se podala na novo karierno pot. "Dolgo sem razmišljala, kdaj v mojem življenju bo prišel dan, ko se bom poslovila od dela na televiziji in se popolnoma podala v poslovne vode. Splet okoliščin je pripeljal točno do te točke in vesela sem, da sem končno sprejela to odločitev, kajti na dveh področjih je težko delovati, če želiš biti res odličen. Moj poslovni čas se je vmešaval v televizijskega in obratno, oboje pa zahteva celega človeka," je že pred časom povedala za Story.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anja Križnik Tomažin - AKT (@anja_kriznik_tomazin)

"Ko sem pridobila certifikat na Akademiji za Executive coaching London, so se mi v življenju začele spreminjati prioritete ter odpirati nove poti. Že takrat sem se odločila, da se želim popolnoma posvetiti poslovnemu in komunikacijskemu coachingu in prišel je čas, da to storim," je dejala takrat, ko se je podajala na novo poslovno pot, kjer je danes kot riba v vodi.

Preberite še:

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o tem, zakaj mu je ušel Guinnessov rekord