Anja Ramšak je bila brutalno iskrena in o Denisu Avdiću povedala TO

Deželaka bosta v studiu spremljala tudi sovoditelja Denis Avdić in Anja 
Ramšak z gosti. (foto: Darja Štravs Tisu) Darja Štravs Tisu
7. 2. 2022

Priljubljena radijska voditeljica se je pred kraktim po daljši odsotnosti spet vrnila pred mikrofon in tako razveselila številne poslušalce, ki so jo kar krepko pogrešali.

Anja Ramšak se je za nekaj časa umaknila, saj je morala poskrbeti zase. Doslej je že v več pogovorih za slovenske medije odkrito dejala, da je čustveno, fizično in psihično čisto pregorela. Ena od posledic je bila ta, da se je ponoči zbujala in hlastala z zrakom, lastno telo ji je tako sporočalo, da je dovolj in skrajni čas, da si vzame trenutek zase ter se malo umiri.

Preberite še: Moda za ženske nad 50 let: 5 pravil, ki jih morate upoštevati, in 5 napak, ki se jim morate izogniti

Zdaj ve, da se je preveč gnala, da ni gojila dobrih odnosov, preveč je delala, nato pa se je vse skupaj nakopičilo. Šla je na bolniško in s pomočjo svojih najbližjih se je spet postavila na noge. Pred kratkim je za revijo Jana iskreno opisala, kako je bilo, ko se je čisto sesula. V tistem trenutku je bila v avtu.

Ni mogla dvigniti roke ali pritisniti na sklopko, na zavoro. Telo ji preprosto ni delovalo in morala je ustaviti avto. Bila je panična, telo ji je otrpnilo. Napisala je sporočilo sodelavcu Denisu Avdiću.

"Takoj je prišel. In me dobesedno rešil. Vedel je, kaj se mi je zgodilo, tudi on ima podobno izkušnjo. Peljal me je domov, k staršem. On je res moj prijatelj. Ves čas me je podpiral. Tudi Miha (Deželak, op. a.) in Jana (Morelj, op. a.), mi smo res bolj prijatelji kot sodelavci, Denis mi je kot brat, velika duša, ne vem, kaj bi naredila, če ga ne bi bilo, je Jana svojo izkušnjo opisala za revijo Jana.