Bi rekli, da jih ima 49?! No, v tigrastih bikinkah, ki veliko odkrivajo, svojih let zagotovo ne kaže!

Tina Gorenjak (foto: Foto: Arhiv Pop Tv) Foto: Arhiv Pop Tv
12. 7. 2021

Naša igralka je res prava mačka, kar dokazuje prizor, ki je nastal ob njenem 49 rojstnem dnevu.

Tina Gorenjak ima tako lepo postavo, da se brez težav v kopalkah postavi pred objektiv. Tokrat je izbrala bikinke s tigrastim vzorčkom, ki ji izjemno lepo pristojijo. Šlo je za posebno priložnost, za njen osebni jubilej.

"Morda zveni obrabljeno, toda - da, z vsakim letom sem zadovoljnejša in srečnejša. A to ni povezano z ničemer materialnih, fizičnim. Bistvo izhaja iz tega, da se rada učim, da se želim učiti do konca življenja. Učim se biti čim boljša verzija sebe. Zase in za ljudi okoli mene. Učim se bolje poslušati, slišati, sprejeti razmišljanja drugih. In seveda poslušati in slišati sebe. Učim se tega, da se ne jezim - ne nase in ne na druge. Naučila sem se sprejeti tisto, kar ne morem spremeniti in vložiti vso svojo energijo v spremembe na bolje tam, kjer to lahko naredim. Naučila sem se videti vse lepo kar imam, kar me obdaja, kar doživim. In učim se, da nisem žalostna zaradi tistega, kar nimam," je bila jasna Tina.

Poleg tega je spoznala, da je razmišljanje za nazaj in naprej nesmiselno. Edina sprememba na bolje se lahko zgodi tukaj in zdaj. "Seveda nam vsako leto prinese tako sladke, kot grenke trenutke. Zadnje leto (in več) je bilo za mnoge velika preizkušnja. Verjemite mi, da zame, kot samozaposleni v kulturi, samski mami in sploh samski - samski, kjer odgovornost za vse nosim…sama…tole ni bil mačji kašelj," je še dodala.

Bolezen, ki jo je premagala, jo je naučila, kako ohraniti zdravo pamet in mirne živce,  ljubeče srce ter voljo in veselje do življenja, za kar je neizmerno hvaležna. In ob svojem rojstnem dnevu je še dodala: "Vsem vam želim enako!"

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tina Gorenjak (@tinagorenjakofficial)