Opa, Bine Volčič pokazal, da se je zdaj lotil še tega, kar je res nekaj nepričakovanega (bi mu to sploh pripisali?!)

1. 2. 2024
Deli
SODNIK BINE VOLČIČ
Bine Volčič sicer ne izvira iz gostinske družine, a se je kuhariji zapisal že kot otrok. Prva knjiga, ki si jo je kupil sam, je bila otroška kuharica in z navdušenjem je začel ustvarjati preproste recepte, za pusta se je obvezno našemil v kuharja … Tako zanj po koncu osnovne šole ni bilo dvoma, kateri poklic naj izbere. Ker pa mu strokovnega znanja pri nas ni bilo dovolj, se je pri 26 letih podal študirat v Pariz. Z izobrazbo klasične francoske kulinarike se je Bine po vrnitvi v Slovenijo podal na pot iskanja nenehno novih kombinacij in mešanja okusov z vsega sveta. (foto: Pop Tv)
Pop Tv

Naš kuharski mojster se ne znajde samo za štedilnikom, zdaj je pokazal, kaj še mu gre odlično od rok.

Bine Volčič na svojem posestvu Monstera v Prekmorju (natančneje na Goričkem) ustvarja svojo kulinarično pravljico. K njemu prihajajo gostje, ki uživajo v odličnih jedeh, čudoviti naravi in lepih dogodivščinah, ki jih ponuja slikovita tamkajšnja narava.

Naš znameniti kuharski chef se skupaj s svojo ekipo in dobavitelji trudi, da gostom pričara odlično kulinarično izkušnjo, ki z njimi zagotovo ostane še dolgo časa po obisku Monstere. Bine ne skriva dejstva, da na Goričkem skupaj z družino še kako uživa. Družbo jim dela še hišni ljubljenec, prikupen psiček, za katerega vsi skupaj zelo lepo skrbijo.

No, kljub temu, da ima veliko dela, pa je Bine pokazal, da je še kako hudomušen. Očitno se je udeležil snemanja (ni razkril, za kaj gre) in poprijel za inštrument. Vse skupaj je pokazal v krajšem posnetku v svoji Instagram zgodbi in jasno je, da se je še kako zabaval.

Koliko denarja morate imeti, da vas nemške banke štejejo za bogate?

Ob prizoru je zapisal, da je odprl popoldanski s. p, da bi lahko nastopal v filharmoniji. No, verjetno se je samo pohecal, a jasno je, da je Bine poln presenečenj, tako da bo treba počakati in videti, kaj je pripravil tokrat. V vsakem primeru pa se na odru počuti čisto domače. Izkušnje si nabira že vrsto let, tudi v kulinarični oddaji MasterChef je bilo jasno, da mu je nastopanje pisano na kožo.

Instagram/posnetek zaslona

Morda marsikdo ne pozna dejstva, da je kuharski mojster navdušen nad glasbo in jo seveda rad posluša. Kot je v več intervjujih že pred leti dejal sam, mu je še posebej pri srcu rock and roll in svoje čase je bil pravi rockabilly. Gre za subkulturo oziroma slog oblačenja in življenja. Njegov imidž je še danes tak in to je očitno, ko v roke prime inštrument.

V pogovoru za Slovenske novice je nekoč dejal: "Kaj je rock'n'roll hrana, težko pojasnim, a to sem jaz. Živim rock'n'roll, in to se izraža v moji kuhinji." In temu lahko mirno pritrdimo - drzne si eksperimentirati in združevati na videz nezdružljivo. Prav tako je pogumen, kar je dokazal, ko je v prestolnici zapustil uspešno kulinarično zgodbo in z novo (prav tako uspešno) nadaljuje na Goričkem. Bravo, Bine!

Preberite še:

Novo na Metroplay: ""Prebivalec Sardinije in prebivalec Ljubljane se razlikujeta v tisoče stvareh" | Leon Bedrač, 3. del