Bine Volčič pokazal nekaj dobrot, ki jih pripravlja v svojem koščku raja na Goričkem

27. 6. 2023
Deli
SODNIK BINE VOLČIČ
Bine Volčič sicer ne izvira iz gostinske družine, a se je kuhariji zapisal že kot otrok. Prva knjiga, ki si jo je kupil sam, je bila otroška kuharica in z navdušenjem je začel ustvarjati preproste recepte, za pusta se je obvezno našemil v kuharja … Tako zanj po koncu osnovne šole ni bilo dvoma, kateri poklic naj izbere. Ker pa mu strokovnega znanja pri nas ni bilo dovolj, se je pri 26 letih podal študirat v Pariz. Z izobrazbo klasične francoske kulinarike se je Bine po vrnitvi v Slovenijo podal na pot iskanja nenehno novih kombinacij in mešanja okusov z vsega sveta. (foto: Pop Tv)
Pop Tv

Pred kratkim je po več kot enem letu v kraju Motovilci na Goričkem zaživela Volčičeva hiša.

Kuharski mojster Bine Volčič že lep čas uživa v svojem življenju na Goričkem. Tam je namreč njegova hiša, kjer pripravlja jedi za svoje goste. Bine skupaj s svojo soprogo poleg odlične hrane skuša gostom pokazati tudi neokrnjeno naravo in vse ostalo, kar lahko ponudi Prekmurje.

Preberite še: Tukaj so posnetki Luke Dončića in Anamarie Goltes na razkošni večerji na Rabu, sezulo nas je, kaj je jedel Luka

Sam brez dvoma nadvse uživa in se ima lepo ob ustvarjanju jedi, ki jim daje svoj posebni pečat. Na družbenih omrežjih občasno le pokaže, kako je vse skupaj videti. Tako je pred kratkim objavil fotografijo, na kateri je pripravljal "brunch," ki izgleda zelo slastno. Čeprav gre tako preprosto jed, kot so jajčka, so ta popolno pečena in tudi domača, saj sestavine nabavlja pri lokalnih kmetih.

Naš kuharski mojster je pokazal še kruh, nad katerim je bil nadvse navdušen, saj je ob sliki pripisal: "Moja definicija kruha." Ta je zagotovo narejen iz odlične domače moke in prepričani smo, da kruh navduši na prvi ugriz.

Ko je svojo posest odprl za goste, je Bine sporočil tole: Po enem letu, odkar smo se preselili v "zeleni mir" Goričkega, vas lahko končno povabim, da skupaj skuhamo prijetno doživetje - midva s Katarino mu rečeva kar "4x4", saj 4 udeleženci pod mojo taktirko v 4 urah pripravijo 4-hodni meni za 16 gostov (vsak pripelje še 3 svoje "najdražje"). Druženje v kuhinji in za mizo je za gurmanske duše neprecenljivo, za več informacij o vsebini in terminih (pa tudi če bi želeli takšno doživetje podariti kot posebno darilo) mi pišite na info@binevolcic.si. Goričko=zakon."

Morda vas še zanima: Ne veste kam z bučkami? To je noro dober recept in vzame vam samo 15 minutk

Zagotovo se bo k njemu poletni sezoni podalo veliko ljudi, ki si želijo vrhunskih kulinaričnih doživetij, on in njegova ekipa pa bodo dali vse od sebe, da bi bili njihovi gosti kar se da zadovoljni. 

Poglejte si še: Spoznajte vsestransko Anabel od blizu - vse o njenih kavnih trenutkih, ljubezni do mačk, glasbenih začetkih, delu na radiu in dvojčku Tilnu ter starejšemu bratu Mateju, izveste v novi epizodi podkasta Ob skodelici kave. Vablkeni k ogledu.