Bivša žena Sebastiana Cavazze zdaj o svojem ljubezenskem življenju pravi to, bila je zelo direktna!

Martina Vrhovnik (foto: Helena Kermelj) Helena Kermelj
20. 1. 2023

Je umetnica ličenja in podjetnica, nekoč pa je bila poročena z enim najbolj prepoznavnih slovenskih igralcev, Sebastianom Cavazzo. Njune poti so se razšle, a ostala sta v korektnih odnosih.

Martina Vrhovnik je postavna rjavolaska, ki slovi po svojem bleščečem nasmehu in pozitivni energiji - to z veseljem širi okrog sebe, s sledilci pa občasno deli kakšen utrinek iz svojega zasebnega življenja.

Preberite si še: Zdaj je že jasno, da Miha Hercog ne živi več doma!

Tako je pred začetkom novega leta delila zapis o tem, kakšno je bilo zanjo leto 2022. Med drugim je zapisala: " Zdajle sem si poklonila 3 ure časa za gledanje vseh slik, ki sem jih zabeležila v tem letu. Ufff... kakšen rollercoaster... Kaj vse sem doživela... nekateri pravijo, da samo potujem, uživam, se imam fino. Ja, seveda, tudi to. Saj res rada živim. Ampak... poleg tega sončka, so bili tudi oblaki. Uf... nepričakovane nevihte. Cel urnebes, katerega seveda nisem delila v virtualnem svetu. Leto 2022 se je začelo (za mene) v tistem danem trenutku zelo slabo. Šok."

Ni razkrila točno, za kaj je šlo, a je zapis nadaljevala v pozitivnem duhu in očitno se je pozneje vse odvilo točno tako, kot se je moralo. No, marsikoga zanima tudi ljubezensko življenje postavne Martine. Ker je odkrita in iskrena dama, je za Žurnal24 razkrila, kako je zdaj s tem: "Sicer sem zelo srečno samska, ampak čutim, da se bo 2023 nekaj zgodilo. Ta trenutek uživam na drugačen način, ogromno potujem, lansko leto veliko tudi sama, kar mi je zelo ljubo. Letos pa čutim, da bo to moje leto, a se prepuščam. Tudi, če ne bo, je že tako prav."

Ob takem odnosu, kakršnega ima sama, smo prepričani, da ji bo tudi na tem področju vse šlo tako, kot si bo sama želela. Vse dobro, Martina!

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Martina V. T Spot (@martinavrhovnik)