Zdaj je jasno, zakaj Blaž Švab odhaja s televizije in tukaj so vse podrobnosti

23. 11. 2023
Deli
Zdaj je jasno, zakaj Blaž Švab odhaja s televizije in tukaj so vse podrobnosti (foto: Instagram/Blaž Švab)
Instagram/Blaž Švab

Voditelj Blaž Švab je ob petkih vodil oddajo V petek zvečer, a se zdi, da se bo to že prav kmalu spremenilo.

Vse se zdi, da gledamo še zadnje oddaje V petek zvečer, saj bodo ustvarjalci že prav kmalu snemali zaključno špico in zdi se, da se oddaja poslavlja z malih ekranov. Seveda jo bodo številno pogrešali, a se zdi, da tudi ustvarjalci oddaje potrebujejo malo premora.

"Z izjemno ekipo ustvarjalcev smo posneli 6 sezon oddaje V petek zvečer. Vsaj 600 novih glasbenih priredb. Vsaj 300 skečov. In še bi lahko naštevali. Z ekipo smo hvaležni, da je bila uslišana želja po predahu, ves čas pa smo ustvarjalci imeli res dobro podporo in pomoč s strani Televizije Slovenija. Hvaležni smo odgovornemu uredniku Vanji Vardjanu, producentki Tatjani Smisl, in seveda producentki Tanji Lunar in urednici Ani Benkovič," je za Žurnal24 povedal kar sam Blaž Švab, ki je tudi že razkril, kaj bo sedaj počel in čemu bo posvetil več pozornosti. 

Kate Middleton s tem rdečim plaščem verjetno pokazala eno najlepših modnih kombinacij tega leta

"Z Modrijani v zadnjem obdobju zelo veliko ustvarjamo in snemamo in prav temu bom v prihodnjem letu posvetil še več pozornosti. Posvetil se bom ustvarjanju, pisanju, načrtujem še nekaj delovnih projektov, ki pa niso povezani z mediji ali s televizijo. Z ekipo se ves čas poigravamo z novimi televizijskimi idejami, nekaj idej tudi že je, ampak zaenkrat se bomo prav vsi posvetili drugim delovnim izzivom. Nikoli pa se ne ve, kdaj se spet sestanemo in poženemo ustvarjalno kolesje."

No, tisti, ki Blaža dobro poznajo, vedo, da ima vedno številne projekte in da se težko posveti zgolj eni stvari, kar pomeni, da tudi brez televizije verjetno prav dolgo ne bo šlo, zato se mnogi že veselijo njegovih novih projektov in uspešnih oddaj, ki jih bo še imel v prihodnosti, kjerkoli že bo.

Bonus video: Tomo Križnar in Igor Drnovšek│"Glasba potuje po svetu hitreje kot religija!"

Novo na Metroplay: Matej Zemljič o zakulisju snemanja, dojemanju igralstva in stvareh, ki mu pomenijo največ