Blaž Švab je s tem čisto raznežil, tako je pokazal svojo romantično plat

24. 8. 2023
Deli
Blaž Švab je s tem čisto raznežil, tako je pokazal svojo romantično plat (foto: Srdjan Živulović/BOBO)
Srdjan Živulović/BOBO

Postavni glasbenik in voditelj občasno pokaže, da zna biti še kako romantičen.

Blaž Švab, član Modrijanov, je eden od tistih ljudi, ki so srčni in vedri. Ko gre za njegovo romantično plat, je bolj molčeč, a občano le da vedeti, da je tudi ta del njegove notranjosti še kako prisoten. To je zdaj pokazal s sliko, ki jo je objavil na svojem Facebook profilu in očaral oboževalce.

Špela Močnik v roza kratkih hlačkah ukradla vse poglede in pokazala svojo simpatično mamo!

Naslonjen je na avtomobil, s katerim se prevažajo Modrijani, v ozadju pa je mogoče videti čudovit sončni zahod. Fotografija je nastala nekje na morju. Morda si je Blaž vzel nekaj prostih dni, da se pripravi na prihajajoče koncerte, saj si je za to treba nabrati dovolj energije, ki jo potem razdaja obiskovalcem.

Oglasili so se njegovi Facebook prijatelji in odgovorili na Blaževo vprašanje, nekaj jih je zapisalo, da se za konec tedna odpravljajo prav na koncert Modrijanov. Skupina ima zveste oboževalce, ki nočejo zamuditi njihovih nastopov. A navdušil je še z enim prizorom - pokazal je, v kakšni družbi se "hladi" v teh vročih dneh. Njegov hišni ljubljenec je videti nadvse zadovoljen in sproščen, saj se je Blaž mirno ulegel zraven njega - in to kar na tla!

Tako čudovito in veliko hišo ima Marjetka Vovk, nič čudnega ni, da je ponosna nanjo

Prisrčen pes mu dela družbo od leta 2018, ko je prišel k njihovi hiši kot mladiček. Očitno je na svojega lastnika zelo navezan in mu je, ko je doma, nenehno za petami.

BONUS VIDEO: Morda vas bo zanimal tudi ta pogovor, ki ga vodi Borut Pahor

Novo na Metroplay: "Ne obstaja tema, o kateri se ne bi smeli šaliti!" - Lado Bizovičar | Mastercard® podkast navdiha z Borutom Pahorjem