Tako čudovito in veliko hišo ima Marjetka Vovk, nič čudnega ni, da je ponosna nanjo

25. 8. 2023
Deli

Pevka v svojem domu nadvse uživa in preživlja trenutke s svojimi najdražjimi.

Marjetka Vovk in njen Raay sta par že vrsto let, skupaj imata dva otroka, sinova, ki ju naravnost obožujeta. V njihovem domu je vedno veselo in razigrano, skupni trenutki so polni smeha in ljubeče povezanosti. Svoj dom sta lepo uredila, pred kratkim pa sta se očitno lotila še urejanja okolice.

Špela Močnik v roza kratkih hlačkah ukradla vse poglede in pokazala svojo simpatično mamo!

Izbrala sta tlakovce in dvorišče je zdaj videti res lepo, kot sta sama pokazala s posnetkom, objavljenem na njunem Instagram profilu. Ob zaključku del sta svoje navdušenje pokazala še s plesom. Hiša je res lepa in prostorna, tako da ima vsak od družinskih članov svoj kotiček, okolica pa je zdaj urejena. Seveda sta - tako kot vsak, ki se je kdaj lotil nečesa podobnega - zelo vesela, da so se dela končala in da lahko uživajo v svoji zasebnosti.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maraaya (@maraayamusic)

Pred Marjetko in njenim Raayem je zdaj delovna jesen, in čez poletje sta si na morskih počitnicah nabrala dovolj ustvarjalne energije. Zagotovo bosta svoje oboževalce razveselila tudi s kakšno novo uspešnico, ki jo bosta izvajala na vedno dobro obiskanih koncertih.

Znana slovenska televizijska voditeljica brez olepševanj: "Tole bo čisto obrekovanje!"

V prostih dneh pa bosta uživala v objemu sinov in družbi hišnih ljubljenčkov. Kot je pred kratkim razkril Raay, imajo doma kar tri mucke, nazadnje se jim je pridružil Bacek, živahni mladiček pasme selkirk rex. "Posebnost pasme selkirk rex je značilna kodrasta dlaka. So zelo prijazni, igrivi, ljubeznivi, predvsem pa zelo cartljivi. Želeli smo si najbolj cartljivo mucko tega legla. In izbrali smo Backa. Nežnega, cartljivega kodrčka. Lilak in Olivija sta dobili še enega bratca. Dobrodošel, Bacek," je takrat na Instagramu zapisal Raay.

BONUS VIDEO: Pogovor z Luko Basijem