Zdaj je jasno, s kom dopustuje Blaž Švab, to je pokazal kar sam!

4. 8. 2023
Deli
Zdaj je jasno, s kom dopustuje Blaž Švab, to je pokazal kar sam! (foto: Instagram/Blaž Švab)
Instagram/Blaž Švab

Vedno je bil diskreten, ko je šlo za zasebno plat njegovega življenja, a s to gesto je razvedril svoje oboževalce.

Priljubljeni glasbenik in voditelj Blaž Švab svoje zasebnosti ne obeša na velik zvon, a tu pa tam le razkrije tančico in pokaže, kako preživlja svoj prosti čas. Slednjega nima prav veliko, saj je poleti sezona koncertov, tako da skupaj z Modrijani veliko nastopa.

Preberite še: Jooj, Čuk Miha bo kmalu zibal, končno je pokazal svojo srčno izbranko, ki je visoko noseča

Seveda pa si utrga kakšen prosti dan, a še takrat ne more iz svoje "glasbene kože." S člani skupine Modrijani so veliki prijatelji, tako da so oddih ob morju preživeli skupaj, kot je razvidno s posnetka, ki so ga objavili na družbenih omrežjih.

Družba, mi vas lepo pozdravljamo z dopusta. Mi tudi dopustujemo skupaj, tako radi smo skupaj. Smo si vzeli par dni prosto. Ampak smo že ta konec tedna nazaj," so zapisali ob objavljenem video posnetku, ki je nastal v idiličnem okolju, na morskem pomolu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Modrijani official (@modrijani_ansambel)

Delovni Modrijani so si nekaj dni oddiha še kako zaslužili. Pred kratkim so namreč predstavili nekaj, za kar so se lep čas trudili. Gre za tri nove polke in tri nove videospote, vsi skupaj pa sestavljajo eno zgodbo. Njihove nove pesmi so med oboževalci doživele zelo pozitiven odziv, saj so na vrhu YouTube lestvice "v trendu." To je lepo priznanje za člane skupine in dokaz, da se je njihov trud še kako obrestoval.

Nič presenetljivega torej ni, da so se na vrhuncu sezone koncertov odpravili na krajši oddih, da si povrnejo moči in z novo energijo spet zasedejo slovenske odre.

Morda vas zanima: Po veliki spremembi, ki se mu je zgodila, je Dejan Krajnc zdaj razkril, kako je z njim

BONUS VIDEO: Morda vas bo zanimal tudi ta pogovor, ki ga vodi Borut Pahor

Novo na Metroplay: Jure Godler iskreno o delu sebe, ki je javnosti skrit | Po mojem okusu