Blaž Švab razveselil z redkim prizorom, tega pri njem res nismo vajeni, svojo zasebnost skrbno skriva

6. 12. 2023
Deli
Blaž Švab razveselil z redkim prizorom, tega pri njem res nismo vajeni, svojo zasebnost skrbno skriva (foto: Sami Rahim)
Sami Rahim

Priljubljeni glasbenik in voditelj je naredil nekaj, kar je navdušilo njegove oboževalce.

Blaž Švab, član zasedbe priljubljenega ansambla Modrijani in voditelj oddaje v Petek zvečer velja za osebo, ki svoje zasebnosti ne obeša na velik zvon. Tu pa tam pa zna razveseliti s kakšnim prizorom, ki se običajno nanaša na njegovo preteklost.

Tako je zdaj oboževalcem preko Facebooka razkril, kakšen je bil kot majhen fantič. Objavil je sliko, na kateri sedi pred veliko rojstnodnevno torto in očitno je, da nestrpno čaka na prvi kos. "Ko sem bil star 2 leti. V petek, 8. decembra, bom star 39 let. Kako čas beži, bi rekla moja omika. Res beži. Ampak je lepo tisto vmes," je zapisal očitno nostalgično razpoloženi Blaž.

Prepričani smo, da bo svoj bližajoči se rojstni dan proslavil tako, kot se spodobi, v družbi najbližjih, družine in prijateljev - tako, kot je rojstne dneve proslavljal (očitno) že od malih nog. Njegovi oboževalci se bodo veselili z Blažem vred, brez dvoma, saj mu vedno dajo jasno do znanja, kako ga cenijo.

No, pred kratkim jih je razžalostila novica, da se Blaž počasi poslavlja z malih zaslonov, tako kot priljubljena oddaja V petek zvečer, ki jo je vodil skupaj s postavno Melani Mekicar.

Preberite še: Ta pri nas zelo znana pevka po razhodu že pokazala novega, takole romantično objeta se zdaj sprehajata

"Z izjemno ekipo ustvarjalcev smo posneli 6 sezon oddaje V petek zvečer. Vsaj 600 novih glasbenih priredb. Vsaj 300 skečov. In še bi lahko naštevali. Z ekipo smo hvaležni, da je bila uslišana želja po predahu, ves čas pa smo ustvarjalci imeli res dobro podporo in pomoč s strani Televizije Slovenija. Hvaležni smo odgovornemu uredniku Vanji Vardjanu, producentki Tatjani Smisl, in seveda producentki Tanji Lunar in urednici Ani Benkovič," je za Žurnal24 povedal Blaž. ko se je izvedelo za to.

Seveda njemu samemu dela kljub temu ne bo zmanjkalo, saj se bo lahko posvetil drugim stvarem, ki jih je morda sedaj malce zanemarjal, saj ni imel časa za vse, kar ga zanima. Dejal je, da v zadnjem obdobju z Modrijani veliko ustvarjajo in snemajo, prav temu pa bo v prihodnjem letu posvetil več pozornosti.

Morda vas zanima: Našli smo fotografijo, kjer je bila Anamaria Goltes že nekaj časa noseča

Dodal je, da se bo posvetil ustvajranju in pisanju, načrtuje pa še nekaj projektov, ki pa niso povezani z mediji ali s televizijo. "Z ekipo se ves čas poigravamo z novimi televizijskimi idejami, nekaj idej tudi že je, ampak zaenkrat se bomo prav vsi posvetili drugim delovnim izzivom. Nikoli pa se ne ve, kdaj se spet sestanemo in poženemo ustvarjalno kolesje," pravi Blaž.

S tem je dal do znanja, da se zna zgoditi, da ga morda še kdaj vidimo na malih zaslonih v voditeljski vlogi - in to bi bilo številnim še kako všeč, saj je pokazal in dokazal, da mu je to delo dobesedno pisano na kožo. Do takrat pa bo razveseljeval z melodijami, ki jih oboževalci Modrijanov hitro vzamejo za svoje.

BONUS VIDEO: Pogovor z voditeljico Petro Kerčmar, ki razkrije marsikaj zanimivega

Novo na Metroplay: "Nujno se je bilo potrebno raziti, da sva se potem znova srečali." | Miša Molk in Ula Furlan