Bo Jasna Kuljaj še zadnjič stopila v čevlje Helene Blagne?

Bo Jasna Kuljaj še zadnjič stopila v čevlje Helene Blagne? (foto: Planet TV) Planet TV
20. 2. 2020

Že v petek, 21. februarja, se na Planetu začenja nova sezona zabavne glasbene oddaje Pri Črnem Petru, ki bo s prvim delom poskrbela za pustno in evrovizijsko vzdušje.

"Prva oddaja v novi sezoni bo popolnoma odbita," pravi voditeljica Jasna Kuljaj, ki bo oddajo vodila pustno preoblečena v slovensko divo, v novi sezoni pa napoveduje tudi nekaj sprememb, a ker se oddaja odvija v stilu nadaljevanke, nam vseh še ne more razkriti: "Eno je zagotovo: našim gledalcem ne bo dolgčas in želimo si, da nas bodo z dobro gledanostjo še naprej nagrajevali."

A če je na eni strani veselje, je na drugi strani - ob imitaciji Helene Blagne - tudi 'prekletstvo', če se izrazimo bolj grobo. Jasna Kuljaj nam je pred dnevi namreč zaupala, da je že večkrat razmišljaja o tem, da bi zažgala pompozno lasuljo, ki mnogim prinaša veselje in smeh, imitatorki Jasni pa cmok v grlu, in sicer zaradi tega, ker nima tistega pravega občutka, "da se s tem strinja Helena Blagne, čeprav je glasbenica že večkrat dejala, da jo imitatorji ne motijo ...". A na koncu si vseeno nadene lasuljo in po najboljših močeh odigra znameniti lik glasbene dive, tako da je, kot pravi pregovor, volk sit in koza cela.

Kako bo z njeno imitacijo Helene Blagne v prihodnje je težko reči, a zagotovo Kuljajeva Helena še ni rekla zadnje besede ...

Priporočamo