Bo naš zvezdnik zaradi šova Zvezde plešejo ostal brez Pesmi Evrovizije?

Bo naš zvezdnik zaradi šova Zvezde plešejo ostal brez Pesmi Evrovizije? (foto: Ana Gregorič / POP TV) Ana Gregorič / POP TV
25. 2. 2020

Tomaž Mihelič, ki nas je leta 2002 s Sestraami zastopal na Pesmi Evrovizije, je bil zadnjega leta del slovenske delegacije. A ker letos nastopa v šovu Zvezde Plešejo, bo moral to največje glasbeno tekmovanje preskočiti.

Tomaž Mihelič nam je dejal, da mu je sicer hudo, da kot novinar ne bo del tega največjega glasbenega tekmovanja, a ga bo vsekakor spremljal na televiziji, tako da Evrovizije vsekakor ne bo izpustil, ker ga je Ana Soklič s svojim izjemnim vokalom še kako prepričala. Se pa zato toliko bolj veseli plesnega izziva, saj se mu bo tako izpolnila največja želja, sploh ker ga bosta ocenjevala dva vrhunska plesalca.

Plesni spektakel Zvezde plešejo na zaslone POP TV prihaja v nedeljo, 8. marca, ob 20. uri. V najbolj plesni televizijski studio se vračata voditelja Tara Zupančič in Peter Poles. Sodniške loparčke bodo tudi to sezono dvigali Katarina Venturini, Nika Ambrožič Urbas, Lado Bizovičar in glavni sodnik Andrej Škufca.

Letos se bo po plesnem podiju vrtelo deset parov, že za prvo oddajo pa smo pripravili presenečenje, saj se bodo vrtele le zvezdnice. Alya, Kaja Vidmar, Kataya, Mojca Funkl in Teja Jugovic so danes izvedele, kdo so njihovi plesalci in se prvič podale v plesno dvorano, kjer bodo začele trenirati. Da pa ne bodo le one vedele, s kom plešejo, to razkrivamo tudi vam. Alya bo plesni globus osvajala z zmagovalcem druge sezone Miho Peratom, Kajo Vidmar pa bo po plesnem podiju vrtel Miha Vodičar. Kataya je dobila povratnika iz prve sezone Nejka Petra Levaka, Mojca Funkl lanskega zmagovalca Arneja Ivkoviča, Teja Jugovic pa bo plesne korake trenirala s Tomažem Šterom.

Zvezdniki še ne vedo, kdo so njihove plesalke, saj začnejo trenirati en teden kasneje.

Priporočamo