Boštjan Romih o tem, na kaj pri sebi ni ravno ponosen, saj ve, da je to njegova šibka točka, bil je brutalno iskren

19. 1. 2023
Deli
Boštjan Romih o tem, na kaj pri sebi ni ravno ponosen, saj ve, da je to njegova šibka točka, bil je brutalno iskren (foto: Helena Kermelj)
Helena Kermelj

Ja, vsi jih imamo - šibke točke. In priljubljeni voditelj pri tem ni prav nobena izjema. Je pa eden redkih znanih Slovencev, ki to odkrito pove.

Boštjana Romiha poznamo v vlogah radijskega in televizijskega voditelja. Njegova oddaja Ambienti žanje uspehe - tudi zaradi njega, saj s svojo predstavitvijo čudovitih domovanj zna pritegniti gledalce.

Zasebno je Boštjan umirjen človek, ki je povsem posvečen svoji soprogi Lari in njunim trem otrokom. Kot je razkril v intervjuju za revijo Jana, je pri njih doma vedno živahno. Pri tem je razkril tudi svojo šibko točko. Pravi, da je ravno on tisti, ki zna vzkipeti in imeti najmočnejši glas.

"Takrat pravijo, da se cela hiša strese in da se vsi ustrašijo. V večini primerov na to nisem prav nič ponosen, saj vsaka burna reakcija pomeni predvsem šibkost tistega, ki se je tako odzval. Je pa tudi Lara kot Primorka temperamentna in ji besed in argumentov preprosto ne zmanjka, ima tudi ogromno energije in se ji vedno ljubi živahno argumentirati," pove v smehu.

vir: revija Jana

Ob tem je dodal, da ima njegova najmlajša hčerka, 11-letna Lila, zelo močan glas. Je prodorna osebnost, ki je nase znala opozoriti že od mladih nog. "No, letečih krožnikov torej pri nas ni, kakšno loputanje z vrati se že zgodi, ampak redko, saj je vendar tudi vrat in podbojev škoda. Res kdaj živahno argumentiramo in se glasno pogovarjamo, to pa ja," še pravi Boštjan.

Preberite si še: Postavni Čuk Jernej Tozon pokazal, za koga se vedno najde prostor v njegovi postelji (prizor, ki čisto razneži)