Carmen Osovnikar si je drastično skrajšala lase in poslala jasno sporočilo moškim, ki ji pišejo: Razkrila jih bo!

Carmen <br />Osovnikar<br /><h1>Ste dolgo oklevali, ko so vas povabili v oddajo?</h1>Priznam, da sem imela nekaj pomislekov, sploh po negativni izkušnji spomladi. Nato pa sem dojela, da gre za šov, v katerem lahko Slovenke in Slovenci spoznajo pravo Carmen: romantično, nežno, uspešno poslovno žensko, ki je vse, kar ima, ustvarila sama.<br /><h1>Kako so vašo odločitev sprejeli najbližji?</h1>Meni je v življenju najbližje moja mami, ki je moja zaupnica, vzornica in najboljša prijateljica. Sva izjemno povezani, kadar le lahko, večino skupnega prostega časa preživiva skupaj. In ker je bila mami navdušena, ko sem ji povedala za vabilo v šov, sem svojo odločitev lažje sprejela. Veselim se tudi, da bo mami z mano sodelovala v šovu. Komaj čakam.<br /><h1>Vas prijateljice podpirajo ali vam zavidajo ves glamur, ki vas čaka?</h1>V življenju skozi različne izkušnje ugotoviš, kdo so tvoji pravi prijatelji. Imam dve zelo dobri prijateljici, ki ju boste tudi spoznali v šovu. Me podpirata, sta ponosni name, sta najboljši prijateljici, kar si jih lahko želim, in tako bo ostalo za vedno. Tudi če se zaradi obveznosti ne vidimo po dva ali tri mesece, je ob snidenju tako, kot da bi se videle vsak dan. Za nekatere 'prijateljice' pa že zdaj vidim, kako bodo zavistne, ampak to v resnici niso prijateljice.<br /><h1>Ste spremljali ameriško verzijo resničnostnega šova?</h1>Nisem, vendar okvirno vem, kako poteka. Televizije namreč ne gledam veliko, nimam časa, veliko delam in potujem. Slišala sem, da je bilo veliko prepiranja, nisem pa prepričana, da ni bilo to načrtovano.<br /><h1>Imate občutek, da tudi sami živite sanjsko življenje?</h1>Ja. In na to sem ponosna. Odkar sem samska, zdaj bo dve leti, sem prvič imela čas se ukvarjati samo s sabo. Postala sem uspešnejša, predvsem pa bolj svobodna. Ponosna sem nase, da sem naredila tak preobrat v svojem življenju. Priznam, da znam biti težka oseba, saj vem, kaj hočem in ne odstopam od tega. In če me moški ne more sprejeti take, sem raje srečno samska kot nesrečno vezana.<br /><h1>Kaj sploh pričakujete od šova?</h1>Veliko zabave, nova poznanstva, druženje s super ženskami, s katerimi se že zdaj ujamemo in se spodbujamo. Menim, da lahko naredimo dober šov za gledalce, saj smo vse uspešne, hkrati pa znamo uživati svoje življenje, velikokrat tudi na veliki nogi, to je pa tisto, kar ljudi zanima.<br /><h1>Kaj je vaš življenjski moto?</h1>Love Yourself. (foto: Foto: Marko Delbello Ocepek) Foto: Marko Delbello Ocepek
14. 10. 2022

Že pred časom si je svoje svetle lase pobarvala na temno.

Zdaj pa se je Carmen Osovnikar, ki se je številni spomnijo iz šova Sanjski moški, odločila za drastično spremembo - svoje dolge temne kodre si je postrigla in si omislila novo, precej krajšo pričesko. Gre za priljubljenega paža z dolgim frufrujem, ki je v zadnjem času obnorel številne zvezdnice, tako svetovne kot slovenske. Za to spremembo se je odločila po vrnitvi z dopusta, ki ga je preživela na Malti.

Voditeljica POP TV pokazala skoraj golo zadnjico v kopalkah, res je zapeljiva

No, hkrati pa je v Instagram storyju zapisala tako sporočilo: "Evo, zdaj povem. Vsak moški, ki mi bo pisal, ga javno objavim. ker res nimam več živcev za to!!! Pustite me pri miru, kaj vam ni jasno?? Ne da se to meni ...," je bila odločna Carmen.

Hčerki Renate Bohinc in Primoža Peterke sta zdaj videti takole, njuna mama je poslala jasno sporočilo!

Očitno je dobivala sporočila take vrste, ki so jo pošteno razjezila in se je odzvala na tak način - z resnim opozorilom o javnem razkritju vsem nespodobnežem.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Carmen Carmelita (@carmen_osovnikar7)