Darja Gajšek in njena prikupna hčerkica pokazali svojo modno usklajenost, malčica ima podoben okus kot mamica

23. 6. 2022
Deli
Darja Gajšek in njena prikupna hčerkica pokazali svojo modno usklajenost, malčica ima podoben okus kot mamica (foto: Žiga Culiberg)
Žiga Culiberg

Njena petletna princeska ji postaja čedalje bolj podobna!

Darja Gajšek najbolj uživa, ko je v družbi svojih najdražjih. No, tudi na odrih daje vse od sebe, zato pa ima številne zveste oboževalce, ki so vedno veseli, ko jo zagledajo - tako na nastopih kot na malih zaslonih.

Petra Kerčmar se je preizkusila v drugačni vlogi, kot smo je vajeni - in odlično ji je šlo od rok!

A poletje je čas, ko si bo vedno delovna Darja vzela malce več časa za svojo družino, za soproga Alena in hčerkico Emo. Pred kratkim je naša pevka in voditeljica kar pokala od ponosa, ko si je ogledala končni nastop Emine vrtčevske skupine.

Mala Ema v svoji mami vidi pravo vzornico in občuduje njene lepe obleke, zato ni nič čudnega, da tudi sama začenja izbirati modele, ki so podobnih barv kot tiste, ki jih nosi Darja.

Pred kratkim sta čisto očarali Darjine sledilce, ko sta se skupaj postavili pred objektiv. Darja je ob tem nosila čudovito poletno kreacijo s potiskom in naramnicami, ki se zavežejo za vratom. Ema pa je izbrala živahno, rdečo dekliško oblekico s potiskom in se ponosno postavila k svoji mamici.

"Moje vse," je zapisala ganjena Darja. Mi pa ob tem ugotavljamo, da Ema postaja čedalje bolj podobna svoji mami. Prav tako je svetlolasa kot Darja, njena polt je nežna in svetla. Odrašča v pravo lepotico, ki ji njena starša vedno stojita ob strani in zanjo želita samo najboljše.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DARJA GAJŠEK (@darja_gajsek)

Novo na Metroplay: David Amaro o spreminjanju skozi leta in trenutkih, ki mu pomenijo največ | Ob skodelici kave