Darja Gajšek je ponosna na svoj čudoviti vrt, tako lepoto ima okrog svojega doma

Darja Gajšek je ponosna na svoj čudoviti vrt, tako lepoto ima okrog svojega doma (foto: mediaspeed.net) mediaspeed.net
23. 5. 2023

Ljudje, ki živijo v mestnih blokovskih naseljih, ji verjetno tole vsaj malce zavidajo.

Pevka in voditeljica Darja Gajšek je vsekakor otrok narave. Obožuje zelenje, ki obkroža njen novi dom, kamor se je preselila s soprogom Alenom Jankovićem in njuno hčerkico. Notranjost so si uredili po svojem okusu, točno tako, kot jim je prav, za urejeno okolico hiše pa Darja nadvse rada poskrbi, saj se med delom na vrtu zelo sprosti.

Preberite še: Uf, kako so hude! Gaja Prestor v kopalkah, ki jih bodo hotele imeti številne, njihova barva je čisto nora!

Svoje oboževalce je malce "pocrkljala" s posnetkom, ki ga je objavila na Instagramu, in v njem razkrila, kaj vse je mogoče najti na njenem vrtu. Ta je res lepo urejen in vidi se, da mu je posvetila precej svoje pozornosti in časa - to pa se ji bo na koncu obrestovalo z okusno, doma pridelano zelenjavo.

Jagode, solata, paprika, paradižnik, kumare ... Vse to je mogoče najti v njenem malem raju. Minulo nedeljo, ko ni deževalo, je tako izkoristila za sajenje solate, v kateri bodo, kot je dejala, lahko uživali celo poletje. Številni so opazili, da je Darja tudi v oblačilih, v katerih se loti dela na vrtu, videti res dobro in mladostno. Skrivnost njenega svežega videza je tudi to, da čim več časa preživi na zrak in seveda v gibanju. 

Morda vas zanima: Tina Maze iskreno o tem, kako vzgaja svojo malo Anouk, o materinstvu je bila zelo iskrena in neposredna

Seveda ji pri delu na vrtu pomaga tudi njena hčerkica Ema, ki je zdaj že prava mala gospodična. Od mame se uči, kako pravilno skrbeti za rastline, da bodo te zdrave in da bodo odlično uspevale. Ema je zagotovo tista družba, ki je Darji najbolj pri srcu, mama in hčerka pa se med delom na vrtu še bolj povežeta.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DARJA GAJŠEK (@darjagajsek)

Morda vas zanima tudi spodnji podcast z Indiro Ekić:

"Vedela sem, kaj me čaka, ko bom šla v Super par. To je resničnostni šov. Slovenci to najraje gledamo in najraje komentiramo. To je naš nacionalni šport. Pričakovala sem, da se bo ogromno ljudi obregnilo v mojo težo, ker so me vsi spremljali v The Biggest Loserju. Vedo, kakšno transformacijo sem naredila, opazno je tudi, da sem se zdaj zredila. Pričakovala sem, da bo kakšen napad na Matica, ker je osebni trener, kako se lahko partnerica osebnega trenerja zredi. Kako že pravijo? Kovačeva kobila je vedno bosa. Ali je zaradi tega on slab trener? Ni," je pojasnila.

Več o Indiri, sodelovanju v resničnostnih šovih, zaroki in poroki z njenim izbrancem Maticem Kolencem, soočanju z opazkami glede njenega videza in blagovni znamki, izveste z ogledom nove epizode Metropolitanovega podkasta Ob skodelici kave. Se poslušamo?