Uf, kako so hude! Gaja Prestor v kopalkah, ki jih bodo hotele imeti številne, njihova barva je čisto nora!

22. 5. 2023
Deli
Uf, kako so hude! Gaja Prestor v kopalkah, ki jih bodo hotele imeti številne, njihova barva je čisto nora! (foto: Marko Delbello Ocepek)
Marko Delbello Ocepek

Slovenska vplivnica, pevka in televizijska voditeljica je tudi modno osveščena dama, ki zna zase izbrskati kose, za katere se mnoge dame sprašujejo: "Le kje jih je našla?!"

Gaja Prestor je zimske mesece preživela na toplem, natančneje na Tajskem, kjer je uživala v vseh lepotah, ki jih tamkajšnji kraji ponujajo. Nato se je vrnila v domovino, a spomini na nepozabne počitnice bodo z njo ostali za vedno. Sama zna dobro izkoristiti vsak trenutek, kar tudi pokaže svojim sledilcem in jim jasno daje do znanja, da je v življenju treba tudi uživati.

Preberite še: Tak paradiž obkroža kuharskega chefa Bineta Volčiča, nič čudnega, da ga nikakor noče zapustiti

No, po vrnitvi v domovino pa ne počiva - snema modne editoriale in svoje sledilce na Instagramu razveseljuje s prizori, ki nastanejo ob tem. Očitno se je pred kratkim mudila na še eni priljubljeni počitniški destinaciji številnih Slovencev, natančneje v Črni gori. Tam je posnela fotografije, ki so očarale številne - še bolj pa kos, ki ga je nosila. Gre za enodelne kopalke nenavadnega kroja. Model je oblikovan tako, da pristoji različnim postavam. Barva je nadvse atraktivna - svetlo zelena, za katero moramo priznati, da je resnično poživljajoča.

Morda vas zanima: Tina Gaber še dandanes tega ni prebolela, ne skriva dejstva, da ne more nehati misliti nanj

Gaja je še pokazala, kako si pričarati odličen stajling za prihajajoče užitke na plaži. Lase je zaščitila z dolgo, pisano ruto s cvetličnim potiskom, od nakita pa nosi pozlačene, viseče okrogle uhane. V taki opravi vsekakor nobena ne bi bila neopažena, kajne? Ker se poletje nezadržno bliža, številne že brskajo za kopalkami, ki jih bodo nosile ob morju, bazenih ali jezerih. Gajin izbor je običajno en korak pred vsemi trendi, tako da s takim modelom zagotovo ne boste zgrešile!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gaja (@gajaprestor)

Oglejte si še iskren pogovor z vplivnico Indiro Ekić, ki v podkastu med drugim razkrije več o odelovanju v resničnostnih šovih, zaroki in poroki z njenim izbrancem Maticem Kolencem, soočanju z opazkami glede njenega videza in blagovni znamki.