Tak paradiž obkroža kuharskega chefa Bineta Volčiča, nič čudnega, da ga nikakor noče zapustiti

21. 5. 2023
Deli
SODNIK BINE VOLČIČ
Bine Volčič sicer ne izvira iz gostinske družine, a se je kuhariji zapisal že kot otrok. Prva knjiga, ki si jo je kupil sam, je bila otroška kuharica in z navdušenjem je začel ustvarjati preproste recepte, za pusta se je obvezno našemil v kuharja … Tako zanj po koncu osnovne šole ni bilo dvoma, kateri poklic naj izbere. Ker pa mu strokovnega znanja pri nas ni bilo dovolj, se je pri 26 letih podal študirat v Pariz. Z izobrazbo klasične francoske kulinarike se je Bine po vrnitvi v Slovenijo podal na pot iskanja nenehno novih kombinacij in mešanja okusov z vsega sveta. (foto: Pop Tv)
Pop Tv

Naš slavni kuhar se je temu poklicu zapisal že v otroštvu.

Kuharski chef Bine Volčič že od nekdaj rad ustvarja dobrote, ki se znajdejo na krožniku. V svoje izobraževanje ter nadaljnje šolanje je veliko vložil, zato se mu zdaj vse to obrestuje. Zadnje leto živi v čudoviti pokrajini ob Muri, v Prekmurju, nad katero je povsem očaran.

Preberite še: Tina Gaber še dandanes tega ni prebolela, ne skriva dejstva, da ne more nehati misliti nanj

Sam občasno pokaže, kako lep je raj, ki ga obkroža. Malce smo pobrskali po njegovem profilu na Instagramu in odkrili prizor, ki ga je tako očaral, da ga je moral ovekovečiti in pokazati svojim sledilcem. Šlo je za lepo mavrico, ki je osvetlila oblačno nebo po dežju. Njegovi oboževalci so ga takoj začeli spraševati, kdaj bo odprl svojo posest tudi za kulinarična doživetja.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bine Volcic (@binevolcic)

No, slavni kuhar jim je ustregel, saj je pred kratkim na družbenem omrežju sporočil tole: "Po enem letu, odkar smo se preselili v "zeleni mir" Goričkega, vas lahko končno povabim, da skupaj skuhamo prijetno doživetje - midva s Katarino mu rečeva kar "4x4", saj 4 udeleženci pod mojo taktirko v 4 urah pripravijo 4-hodni meni za 16 gostov (vsak pripelje še 3 svoje "najdražje"). Druženje v kuhinji in za mizo je za gurmanske duše neprecenljivo, za več informacij o vsebini in terminih (pa tudi če bi želeli takšno doživetje podariti kot posebno darilo) mi pišite na info@binevolcic.si. Goričko=zakon."

Morda vas zanima: Joooj, ste videli tole? Pevec skupine Joker Out pokazal, kdo mu je ogrel srce, tako jo je stisnil v objem!

Prepričani smo, da se bo k njemu v prihajajoči poletni sezoni podalo veliko ljudi, ki si želijo vrhunskih kulinaričnih doživetij, on in njegova ekipa pa bodo dali vse od sebe, da bi bili njihovi gosti kar se da zadovoljni. Srečno, Bine!

Oglejte si še iskren pogovor z vplivnico Indiro Ekić, ki v podkastu med drugim razkrije več o odelovanju v resničnostnih šovih, zaroki in poroki z njenim izbrancem Maticem Kolencem, soočanju z opazkami glede njenega videza in blagovni znamki.