Darja Gajšek ob tem ni mogla skriti svojih čustev, zgodilo se je prvič in nekaj takega si zapomniš za celo življenje

6. 6. 2023
Deli
Darja Gajšek ob tem ni mogla skriti svojih čustev, zgodilo se je prvič in nekaj takega si zapomniš za celo življenje (foto: Žiga Intihar)
Žiga Intihar

Ja, ob tem lahko samo pritrdimo temu, kar dobro ve vsak starš: Otroci res hitro odraščajo.

Pred kratkim je svetlolasa glasbenica in voditeljica doživela nekaj, kar je preprosto morala deliti s svojimi oboževalci - na odru je namreč prvič nastopila s svojo hčerkico Emo! Darja je zaigrala na harmoniko, njena hčerka pa je pela v družbi svojih sošolcev iz vrtca, ki ga obiskuje.

Preberite še: Nataša Pirc Musar je s to fotografijo pritegnila toliko pozornosti, da bodo mnogi še zelo dolgo govorili o njej

"Za mano je nastop z največjo mero čustev. Prvič sva z Emo stali skupaj na odru kot nastopajoči. Jaz sem igrala, Ema pa je skupaj s svojimi sošolci iz vrtca pela in plesala. Izjemno sem ponosna nanjo, na vse otroke in na vzgojiteljice, ki so tako zelo potrudile in izpeljale res lep dogodek," je na Instagramu ob nadvse prikupni fotografiji zapisala Darja.

Očitno je mala Ema podedovala vsaj nekaj veselja do nastopanja od njene mame, čas pa bo pokazal, ali se bo odločila za podobno karierno pot. Vsekakor je lepo, da sta združili moči in nastopili skupaj. Mala Ema je zagotovo - skupaj z ostalimi malčki - dobila dodatno dozo samozavesti, da je suvereno stopila na oder, saj jih je spremljala znana oseba. Tudi Darja je morda kakšnemu sramežljivemu malčku s svojo potrpežljivostjo in milino dala dodatno veselje.

Morda vas zanima: Neverjetno, Nina Osenar s povsem kratkimi blond lasmi, ta pričeska ji noro dobro pristaja

Darja je že pred časom napovedala, da bosta skupaj stali na odru, saj sta vadili za nastop in končno se je to zgodilo. Prepričani smo, da se bo mala Ema še kdaj pridružila svoji mamici in skupaj z njo tudi zapela.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DARJA GAJŠEK (@darjagajsek)

Morda vas zanima tudi spodnji podcast s Katarino Čas:

Igralka Katarina Čas in voditelj Borut Pahor se v tokratni epizodi Mastercard® podkasta navdiha, katerega namen je, da spoznavamo sijajne zgodbe ljudi, ki nas navdihujejo, pogovarjata o uspehih v filmski industriji, o srečanju z Leonardom DiCapriem in o igralkinem nesojenem prizoru z DiCapriem, zaradi katerega je skoraj zavrnila vlogo. "V filmih je toliko navdihujočih stvari za moje delo in življenje, da si brez tega, kar vi (igralci) počnete, ne znam predstavljati pravzaprav enega uspešnega, lepega, navdihujočega življenja," meni nekdanji predsednik države Pahor, ki je v goste povabil Katarino Čas, za katero je v tekmi za predsedniški stolček leta 2012 dejal, da je zanj najbolj seksi Slovenka.