Darja Gajšek pokazala čudovit dekolte v opravi, ki je obrnila številne glave

Darja Gajšek pokazala čudovit dekolte v opravi, ki je obrnila številne glave (foto: Žiga Intihar) Žiga Intihar
20. 1. 2023

Naša voditeljica in pevka je res postavna dama, zato si lahko privošči malce drznejše kose oblačil.

Vedno, ko se pojavi na malih zaslonih ali pa na odru, Darja Gajšek zna poskrbeti za to, da je videti kot iz škatlice. V prostem času smo jo večkrat videli brez make-upa in v trenirki, a zato njena privlačnost ni nič manjša - ravno nasprotno, videti je mladostno in sveže, kar njeni oboževalci dobro vedo.

Morda vas zanima: Opa, mama Sanjskega moškega Blaža pokazala prizor, ki ga "ne bi smela," kot pravi sama, a je vseeno navdušila!

A tokrat jo je v objektiv ujel nihče drug kot njena hčerkica Ema, medtem ko se je očitno nekam odpravljala (vsaj tako gre sklepati po njeni opravi in torbici, ki jo ima obešeno čez ramo). Očitno je mali Emi mama bila tako všeč, da je hotela ovekovečiti prizor. Darja je tokrat nosila zeleno obleko z bleščicami in to je vsekakor barva, ki svetlolasi pevki še kako lepo pristoji. Ker se je malce nagnila naprej, je prišel do izraza njen lep dekolte in to je prizor, ki je razveselil njene oboževalce.

Darja ima lepo postavo, zato si lahko privošči malce drznejše kose, kot je na primer obleka, ki jo nosi na spodnjem prizoru. Gre za model, ki ga lahko uporabi za različne priložnosti, vsekakor tudi za nastope in prepričani smo, da jo bomo v tej obleki še kdaj videli - navdušila nas je, tako kot je Darja v njej navdušila hčerko Emo.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DARJA GAJŠEK (@darjagajsek)