Opa, mama Sanjskega moškega Blaža pokazala prizor, ki ga "ne bi smela," kot pravi sama, a je vseeno navdušila!

Opa, mama Sanjskega moškega Blaža pokazala prizor, ki ga "ne bi smela," kot pravi sama, a je vseeno navdušila! (foto: Instagram/Sanjski moški) Instagram/Sanjski moški
19. 1. 2023

Ne samo Blaž, tudi njegova simpatična in mladostna mama Barbara Kričej Bizjak je ob udeležbi njenega sina v šovu Sanjski moški deležna pozornosti javnosti.

Barbara je zagotovo dama, ki pritegne s svojo umirjeno držo in prijetnim nastopom, in ne skriva dejstva, da je nadvse ponosna na svojega sina Blaža. Svoje sledilce občasno razveseli z objavo kakšnega lepega prizora na Instagramu, a tokrat je marsikdo ostal odprtih ust.

Preberite še: Srčna izbranka Klemna Slakonje, Mojca Fatur, opisala grozljivo izkušnjo, ki jo je doživela v otroštvu (tega ne bi smel doživeti nihče!)

Razlog za to je dejstvo, da se Barbara ne ustraši niti hladne vode - očitno je med ljudmi, ki si redno privoščijo kakšno jesensko-zimsko hladno kopel in pogumno zaplavajo v morju ali jezeru.

"Saj ne vem, če je tole pametno objavit… 😉 Je pa del mene in je prav, da je med spomini. Drugače razložit, kot da mene voda pač vleče, ne znam. Tudi ne bom delila nasvetov, ne udeležujem se nobenih skupinskih vodnih zadev, nimam časa naštudirat benefitov… Samo sem. In v tem duhu tole puščam tule," je zapisala Barbara in sprožila val pozitivnih odzivov."

Morda bi vas zanimalo: Postavni Čuk Jernej Tozon pokazal, za koga se vedno najde prostor v njegovi postelji (prizor, ki čisto razneži)

Očitno se po kopanju v hladni vodi počuti odlično in to početje nanjo vpliva blagodejno. Če ste med tistimi, ki bi tudi sami radi preizkusili nekaj takega, je morda prav Barbara pravi navdih za vas.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Barbara Kričej Bizjak (@barbara_kricej_bizjak)