Darja Gajšek je to doživela prvič v življenju, ni skrivala, kako se je počutila ob tem

25. 8. 2023
Deli
Darja Gajšek je to doživela prvič v življenju, ni skrivala, kako se je počutila ob tem (foto: Žiga Intihar)
Žiga Intihar

Pevka in voditeljica si bo to doživetje zagotovo za vedno zapomnila.

Darja Gajšek je že pred časom praznovala 34. rojstni dan, zdaj pa je na vrsto prišlo darilo, ki ji ga je poklonil njen soprog Alen. Šlo je za nevsakdanje doživetje, ki se ga številni niti malo ne bi branili - a ker je adrenalinsko in zahteva nekaj poguma, se je za to res treba odločiti. In Darja se je.

Špela Močnik v roza kratkih hlačkah ukradla vse poglede in pokazala svojo simpatično mamo!

Čeprav je rojstni dan praznovala maja, je šele nedavno dobila posebno darilo, polet z jadralnim padalom. Voditeljica Jutranje budnice na radiu Veseljak je tako sovoditelju Gašperju Riflu opisala, kako ji je bilo ob tem in kako je vse skupaj potekalo.

Med drugim je dejala, da ni skočila iz aviona, ampak je šla prav na polet, na hrib Malič nad Laškim. Tam se je dobila z gospodom Srečkom, ki jo je pričakal. Pravi, da si je to že dolgo časa želela, zdaj pa ji je njen Alen z malce zamude poslal rojstnodnevno darilo. Prej namreč ni bilo vremenskih pogojev, kot so ji razložili strokovnjaki.

Blaž Švab je s tem čisto raznežil, tako je pokazal svojo romantično plat

Vreme mora biti res pravo, da se lahko oseba dviga in spušča. "In sem letela, kot ptiček, to je trajalo 40 minut. Čudovito je bilo," je še dodala Darja. Zagotovo ji bo to adrenalinsko doživetje za vedno ostalo v spominu, še posebej zato, ker se je počutila zelo prijetno - in predvsem varno.

Sicer pa se je Darja med nedavnimi katastrofalnimi poplavami, ki so prizadele Slovenijo, še kako izkazala. Tisti vikend, ko je Slovenijo zajela velika katastrofa, so bili odpovedani številni dogodki, oni pa so na izredno željo organizatorja na odru izpeljali dogodek. In zato se je skupaj s Špas kvintet odločila, da ves honorar tega nastopa podarijo PGD Zagrad-Pečovnik Celje, ki jih je prizadela poplavljena Savinja.

BONUS VIDEO: Morda vas zanima pogovor Boruta Pahorja z Marjanom Pipenbaherjem