Daša in Rajko Hrvatič: Zvezdniška poroka

Vir: Lea
28. 9. 2011

Končno smo dočakali dan, ko se je zgodila poroka, o kateri se je zadnjih nekaj tednov ves čas pisalo in govorilo. Na prelep sončen dan sta si na Gradu Mokrice ob svojih najtesnejših prijateljih in sorodnikih večno zvestobo prisegla primorski poslovnež Rajko Hrvatič in njegova noseča lepotička Daša Podržaj.

Poroka vseh porok, ki je bila od daleč videti kot iz hollywoodskega filma, je bila tudi za ženina Rajka in nevesto Dašo veliko presenečenje. Mladoporočenca sta izvedbo svoje poročne pravljice namreč zaupala Katji Mlakar in Domnu Mavriču iz Agencije AVI ter njuni dobri prijateljici Rebeki Dremelj Škaler, ki je z veseljem priskočila na pomoč pri organizaciji.

“Presenečenja so se vrstila drug za drugim in vse to, kar se je zgodilo, težko vidiš dvakrat v življenju. Tudi cerkveni obred je bil v pravem hollywoodskem slogu … Poroka v majhni cerkvici, svatje pa okoli nje v glamurozni dnevni sobi na prostem, opremljeni z LCD-zasloni, na katerih so lahko v živo spremljali, kako sta si prelepa noseča nevesta Daša in njen Rajko obljubila večno zvestobo. Tudi tam ni manjkalo presenečenj. Resnično poroka vseh porok,” nam je vzhičeno zaupal eden od povabljenih svatov.

Trlo se je zvezdniških gostov

Da je bila poroka Rajka in Daše res zvezdniška, se je naš paparac na Gradu Mokrice prepričal že zgodaj popoldne, ko so začeli prihajati prvi povabljenci. “Prihodi povabljenih gostov so bili kot v filmu, varnostniki so bili na vsakem kora­ku in so že na spodnjem dostopu proti Gradu Mokrice ustavljali avtomobile. Svate je na začetku pozdravljal velik plakat RaDa se imata, Rajko in Daša, po poti proti velikemu dogodku pa so se bohotili veliki črno-beli helijevi Magic baloni. Že sam sprejem je bil spektakularen,” je povedal naš paparac, ki je na pijači dobrodošlice ujel zvezdniške obraze, kot so pevka Rebeka Dremelj, lepotni kirurg Siniša Glumičić z ženo, igralca Yuri Bradač in Tina Gorenjak, lepotica Tatjana Tutan in njen partner Zvone Petek, radij­ska voditeljica Špelca Kleinlercher, pevec Darko Filipović, glasbenik Rudolf Gas, voditelj Žiga Colja, pevka Nuška Drašček in še in še.